top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Hidden in plain sight

HIDDEN IN PLAIN SIGHT


Onlangs heeft de release van de Hollywood film Sound of Freedom plaatsgevonden.

Een anti-kinderhandel film.

Het is een Amerikaanse actiefilm die gebaseerd is op waargebeurde reddingsoperaties van de zogenaamde “Operation Underground Railroad” (O.U.R.) die is opgericht om kinderen te bevrijden van kinderhandel en seksuele uitbuiting.

De film is geregisseerd en mede geschreven door Alejandro Monteverde uit Mexico, wiens vader en broer, heel typisch, zijn vermoord nadat ze waren ontvoerd op weg naar hun ranch in Mexico.


Een zeer indringende en schokkende film over de mensenhandel en met name handel in kinderen zoals die zich vandaag de dag in de wereld afspeelt.

Er wordt veel publiciteit aan de film gegeven en de ophef erover is groot.


Laten we over 1 ding duidelijk zijn:

Mensen worden niet verhandeld en van kinderen blijf je met je gore poten af, KLAAR!


Oud president Trump heeft met acteur Mel Gibson (die zich eerder heeft uitgesproken over de kinderhandel) een ontmoeting gehad waarin hoogstwaarschijnlijk is besproken hoe de elite kan worden gestopt in deze walgelijke pedofilie. De film werd in de VS door Angel Studios gedistribueerd en bracht al meteen op zijn eerste dag meer dollar op dan Disney’s nieuwste “Indiana Jones” film waarin die oude schuinsmarcheerder Harrison Ford voor de laatste keer in zijn alterego van avonturenheld kruipt.

Voor de goede orde, ik hou van alle Indiana Jones films, maar zoals zo vaak is ook deze acteur compleet iemand anders in zijn dagelijkse leven dan zijn personage laat zien.


De film Sound of Freedom heeft een unieke kaartverkoop waarbij gebruik wordt gemaakt van een pay-it-forward model waarvoor ook nog eens een patent is aangevraagd en ook dat leverde aardig wat meer inkomsten op.

Pay it Forward, letterlijke betekenis “betaal vooruit”, is tevens afgeleid van een Amerikaanse dramafilm uit 2000 onder regie van Mimi Leder, waarin een jonge jongen (Trevor) een aan alcohol verslaafde moeder heeft. Hij bedenkt een plan waarbij iedereen een goede daad moet doen voor drie mensen die dat op hun beurt weer voor drie anderen moeten doen.

Op die manier verbetert de wereld zichzelf en ontstaat er een heel netwerk van mensen die een goede daad verrichten.

Zo ontstaat er een beweging van goede daden en maken we met elkaar de wereld iets mooier.

“Doe iets goeds en nodig drie anderen uit hetzelfde te doen”. Zo makkelijk kan het zijn.


Opnieuw een heel intrigerend gegeven is dat tegen het einde van de film, tijdens de aftiteling acteur Jim Caviezel, die hoofdpersonage Ballard vertolkt, het publiek toespreekt met een serieuze en welgemeende boodschap waarin hij wijst op de misdaden en verschrikkingen van de sekshandelindustrie.

Vervolgens moedigt hij de kijkers aan om allemaal een QR-code! te scannen waarmee men kaartjes kan kopen voor andere mensen die het anders niet zouden kunnen betalen.

En wie kan nou van de hoofdpersoon, de held uit de film, deze boodschap weerstaan?

Middels zo’n QR-code worden alle mensen in beeld gebracht via een onzichtbaar netwerk.


Heel enthousiast roeptoeterde de CEO van Angel Studios over het enorme succes nu al van de film en zei dat deze film een “volksbeweging” in gang zal zetten.

Hij benadrukt het belang van mond-tot-mondreclame en de steun van gewetensvolle fans en investeerders om ervoor te zorgen dat de film een nog veel groter publiek bereikt.

Valt het je niet op hoe de laatste tijd steeds meer verhalen over seksueel kindermisbruik naar buiten komen?

En hoe er ronduit voor uitgekomen wordt dat Hollywood, de industrie en het Amerikaanse leiderschap in de regering allemaal met deze gruwelijke praktijken verbonden zijn en verenigd in een wereldwijde Satanische sekte?


Waarom wordt nu alles boven tafel gebracht wat eeuwenlang verborgen moest blijven wat zich in de diepste spelonken van de menselijke geest als gruwelijk duister afspeelt, en ten uitvoer wordt gebracht op het meest pure wat op aarde rondloopt, de kinderen?

Wereldwijd een netwerk waar meer mensen (of moet ik zeggen beesten) aan meedoen dan wij ooit konden vermoeden en je middels chantage aan verbonden blijft.

Satanische rituelen waarin het niet alleen draait om marteling, misbruik en gruwelijke doodsangst van het “offer”, maar evenzeer om het verkrijgen van macht, het hebben van plezier en het voeden van de eigen duistere ziel die inmiddels compleet is uitgeleverd aan de duivel.


Een mens is tot zoiets niet in staat.

Een dier ook niet.

Een beest wel.

De echte beesten bevinden zich onder de mensen.


De VS wordt de komende tijd steeds meer “geofferd” en daarvoor dient het zijn doel om “zijn” gruweldaden boven tafel te krijgen, exact zoals de elite wenst.

Zodat de andere, nog veel machtigere satanische aanhangers, zelf buiten schot blijven. Aanhangers die aan de buitenkant de pracht en praal van een mooi sprookje in tact houden. Een koninklijk sprookje wat daadwerkelijk een horrorverhaal blijkt te zijn.


Verhalen over een van de mooiste en grootste natuurgebieden die ons land rijk is, de Veluwe, vertellen over de meest verschrikkelijke praktijken die zich daar in de schemering af spelen en ondanks dat de natuur er prachtig is, voelt de sfeer beklemmend en bedrukt.

Het grootste gedeelte is niet toegankelijk voor mensen en wordt “Stiltegebied” genoemd, maar zeg jij maar hoe “stil” het daar daadwerkelijk is tijdens een van de vele rituele datumfeesten.


En hoewel het heel goed is dat wanpraktijken steeds meer boven tafel komen en het broodnodig is dat mensen massaal ontwaken, dringt toch de vraag zich op of ook deze informatie niet alvast een vooraankondiging van het duister is.

Onder het mom van alles aan het licht brengen.

Waarna vervolgens het zijn slag kan slaan en de VS verder in de afgrond laat zakken waarbij de èchte satan-aanhang veilig en buiten schot blijft.


“Het Licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet gegrepen / begrepen”.


De duisternis kan het Licht niet pakken, doch er enkel tegen strijden.

Waar het duister sterker wordt – wordt tevens het LICHT vele malen sterker!


De beste strategie die het duister tegenwoordig inzet om te strijden-tegen-het-licht is om duistere praktijken te verbergen waar iedereen het kan zien.

Waardoor de èchte duistere kern volledig buiten de aandacht van de mensen blijft.


Het duister werkt zoals een goed verstaander betaamt:

HIDDEN IN PLAIN SIGHT

Helma Broekman©


NB: veel censuur en nog meer tegenwerking maar binnen enkele dagen hoop ik mijn boek naar de drukker te krijgen.

Houd mijn kanaal in de gaten voor actuele informatie.


Een (kleine) donatie is dan ook heel erg welkom.

Dat kan op:

LICHTKIND

NL91 INGB 0398 6145 47

o.v.v. Donatie


Dank je wel.

Lfs Helma





Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page