top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

In de (ver) ban(ning)…

Sinds YouTube onlangs binnen korte tijd onaangekondigd vijf van mijn video's blokkeerde en pas daarna een ernstige waarschuwing stuurde over de voor hen ongewenste inhoud, zijn er sterke aanwijzingen dat LICHTKIND tevens is getroffen door een YouTube shadowban.


Voor degenen die niet weten wat dat precies is: als een netwerk zoals YouTube of Telegram van mening is dat je als kanaal hun “voorwaarden” hebt geschonden, kunnen ze jouw filmpjes of artikelen minder zichtbaar maken voor het publiek, of zelfs geheel onzichtbaar maken en daarbij kunstmatig je aantal “views” laag houden zodat je kanaal minder “aantrekkelijk” wordt.


Als je eenmaal een serieus “rood vlaggetje” achter je naam hebt staan, kun je het vergeten op alle Social media kanalen…


De laatste tijd merkten we al vaker dat we onder vuur lagen en kostte het steeds meer moeite om door de gangbare kanalen de ZUIVERE WAARHEID van het OORSPRONKELIJKE LICHT onder de mensheid nog verspreid te krijgen.


Voor mij en mijn team is dit een extra aansporing om ons al enige tijd in de maak zijnde nieuwe eigen platform te voltooien, zodat we stapsgewijs afscheid kunnen nemen van almaar onbetrouwbaarder wordende netwerken zoals YouTube en Telegram.

Daarop mag nog altijd een hele hoop misleidende onzin worden verkondigd, maar lijkt geen plek meer te mogen zijn voor de waarheid zoals LICHTKIND die al jaren onder de mensheid brengt.


We gaan door, ondanks het onzuivere en troebele spel wat gespeeld wordt en dat vele mensen vangt en nog dieper een (gevaarlijkere) matrix model intrekt.


Je ondersteuning wordt en blijft een zeer welkome ondersteuning voor mijn werk.

Niet omdat ik hier rijk van wil worden want ik heb al een “rijk en gevuld” leven, maar omdat het leven in onze huidige maatschappij dat nou eenmaal vergt.


LICHTKIND gaat door.


Met jullie liefdevolle ondersteuning.

Liefs Helma & Team LK


LICHTKIND

NL91 INGB 0398 6145 47

o.v.v. Donatie.


Bedankt dat jullie er zijn…Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page