top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Laatste fase Eindtijd begonnen! #59


De kentering is goed ingezet:

Vele duizenden zo niet miljoenen mensen zullen de komende tijd steeds meer stress, problemen en zorgen ervaren in het dagelijkse leven en de omgang met hun omgeving.


De chaos is begonnen en de storm zal voortrazen als een briesende draak zoals is voorzegt. Paniek, wanorde, chaos en leed zal velen overvallen in de nietsontziende strijd die tegen de Mensheid wordt gevoerd.


Nu de laatste, meest heftigste fase van de Eindtijd is ingegaan zal het LICHT zich steeds sterker kenbaar maken en hulp geven aan ieder mens, middels de ontstane innerlijke kracht. Het LICHT weet wat gebeuren moet en wat nog komen gaat.

Vertrouw.


We worden niet aan ons lot overgelaten en mogen, ondanks de komende heftige tijden, in het volste vertrouwen blijven omdat de BRON VAN AL WAT IS voor ons zorgt!


Een donatie wordt zeer op prijs gesteld om mijn werk te kunnen blijven doen. Stuur hiervoor een mailtje naar info@lichtkind.nl ovv. "Donatie".


https://www.NieuweDageraad.nlhttps://www.Lichtkind.nl Meer weten? Je helpt mij door de boeken bij boekhandel Heijink te Hardenberg te bestellen.

Zodat de rijken niet nog rijker worden van mijn boeken. Bestel de NIEUWE DAGERAAD BOEKEN op: https://www.boekhandelheijink.nl/search?sSearch=helma+broekman


Door het lezen van de NIEUWE DAGERAAD BOEKEN word je alles duidelijk!


Zie ook het LICHTKIND Telegram kanaal https://T.me/centrumlichtkind Zie ook het Engelstalige Telegram kanaal https://T.me/Lichtkind_Lightchild

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page