top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Loskoppeling zielsbewustzijn door vaccinatie

Bericht uit Spanje waarin vermeld wordt dat een weerloos meisje in elkaar wordt geslagen door de politie omdat ze na het ingaan van de avondklok nog buiten liep. We vragen ons steeds vaker af waar de menselijkheid is gebleven en de liefde voor elkaar. Vaak te geschokt door de berichten waarvan we denken: dit kan toch niet waar zijn. Maar helaas, het is orde van de dag en de waarheid wordt met de dag weerzinwekkender.

In mijn laatste filmpje heb ik benoemd dat nog maar weinig mensen verbonden zijn met hun zielsmatrix. Als je een voorstelling hiervan zou moeten maken, dan zou je jezelf kunnen visualiseren als een zon welke de krachtigste straal uit zijn kruinchakra schijnt. Deze krachtigste straal stimuleert de andere stralen die door het hele lichaam schijnen en doordrenken met licht. De krachtigste kruinstraal vindt zijn thuisbasis in de Grote Zon en van hieruit wordt je eigen zon gevoed. Stel je dit voor als de hoogste zielsmatrix. De Goddelijkheid zelve. Door trauma, pijn, ziekte, woede en liefdeloosheid straalt je zon minder sterk, maar je kruinstraal is nog de levensvoeding die in tact is. Dus hoewel je soms je eigen zon te weinig kunt voelen, is toch je ziel nog in lijn met zijn zielsmatrix, verbonden met het Goddelijke Licht. Je aura en energielichamen krijgen dus nog steeds in min of meerdere mate, het Christuslicht binnen en zullen tijdens je leven, allerlei situaties en problemen op je pad sturen, die je uitdagen om de blik naar binnen te keren en om aan zelfonderzoek te doen. Wie ben jij? Wat wil jij? Hoe reageer jij? Waar sta jij? Waar kom ik vandaan? Zijn zomaar wat vragen die door moeilijke thema’s in je leven, geactiveerd willen worden. Met andere woorden: Je ziel werkt middels je aura uitnodigend om met jezelf aan het werk te gaan. Immers hoe meer zelfreflectie je doet, hoe krachtiger je aura en blijer je ziel. Al deze (levens)processen worden aangestuurd door het Goddelijke Licht die middels jouw zielsmatrix, de blauwdruk voor je leven bepaalt. En hoewel vandaag de dag veel mensen te weinig vibrerend levend licht in hun energielichamen hebben, is toch de bescherming en veiligheid van hun ziel(matrix) verzekerd.

Dat wordt anders na de vaccinatie…(en na sommige testen) Het corona vaccin brengt heel subtiel een eigen bewustzijn van nanotechnologie in het lichaam. Deze technologie leeft en wil zichzelf ontwikkelen. Het wil de kennis en ankering in de Goddelijke bron ondermijnen en gaat daarom een interactie aan met jouw zielelijn vanuit de kruinchakra. Het doel is om jouw zielsmatrix te onderbreken en jouw ziel te ankeren in zijn technologische intelligente bewustzijn. In onze voorstelling van de zon: Jouw krachtigste goddelijke kruinstraal wordt ontkoppeld van de Grote zon en om het niet te veel laten opvallen, geplaatst in een TL Licht, waarvan jij denkt dat dit (nog steeds) de zon is.

Vanaf dat moment kan het intelligente technologische bewustzijn, heel geleidelijk aan middels jouw zielsthema’s, een eigen (surrogaat) leven gaan leiden en ben jij nog slechts een herinnering van je Goddelijke Zelf. Deze herinnering vervaagt in de loop der tijd en zonder het te beseffen leef jij het bewustzijn van iets intelligents en duisters, dat wil dat jij leeft op een bepaalde manier. Je leeft dan niet alleen maar meer in een schaduwschepping (maar nog wel verbonden met je hoogste zielsmatrix), maar tevens in een flauw aftreksel van je oorspronkelijke zelf (zonder verbinding met je Goddelijke potentieel).

Al je energielichamen gaan zich vanaf nu anders gedragen en worden letterlijk mechanisch en ongevoeliger. Het levende Licht is weg uit je aura. De bezieling is letterlijk uit je systeem weg. Daarom kan een politieman hardvochtig een meisje afranselen. Het vaccin en sommige testen, vernietigen je ziel.

De ziel, die je zo hard nodig hebt om je weg terug naar de Oorsprong te vinden.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page