Zoeken
  • Lichtkind

Mens, blijf alert!


Afgelopen vrijdag heeft er een zeer belangrijke shift plaatsgevonden en die shift is beslist geen positieve.

Velen willen enkel positieve berichtgevingen tot zich nemen, in de valse illusie dat het nu snel de goede kant op zal gaan.

Helaas.

De shift van afgelopen vrijdag begon met de vele chemtrails die wederom massaal over de mensheid werden uit gesproeid. De chemtrails die het duister zo nodig heeft om het bewustzijn van de mensheid klein te houden en hun lichaam zwak.

Het doel wat nu op korte termijn is ingezet in dit vuile, doch zeer hoogstaande spel op leven en dood (overleving of onderschikking van het menselijke ras), is dat de tot nog toe kritische en wakkere burgers, alsnog in een vals positief verhaal worden meegezogen om van daaruit hele groepen mensen (alsnog) in een klein bewustzijn te vangen, nog voor het eind van dit jaar.


Het duister is niet bang en heeft ook geen kramp opdat het ten onder zal gaan. Nee, het duister zet in de Eindtijd al zijn stappen zeer doeltreffend en effectief, en weet in bijzondere intelligente mate, hoe de mensheid zal reageren, op een volgend uitgerolde strategie.


De agenda 2030 is naar voren gehaald, omdat het duister zo lyrisch en opgewonden is geraakt van de tot nog toe behaalde resultaten:

De vele onwetende mensen, die klakkeloos en blindelings hun zuur verdiende spaarcenten weggeven aan de Oekraïne. (niet wetende dat dit enkel in de zakken van de zeer rijken der aarde verdwijnt en ingezet wordt voor een nog meer toenemende (misselijkmakende) druk uitoefening op de president van Rusland. (wapens, bio labs en nucleair)

De vele, vele doden die zijn gevallen en nog elke dag het leven laten, omdat de zeer giftige mRNA injectie hun hele biologie heeft aangetast.

De onnoemlijk vele en heftige bijwerkingen van deze troep, die al zoveel mensen voorgoed hun kwaliteit van leven heeft ontnomen. Onschuldige mensen die als in een Russische roulette, helaas niet de zoutinjectie als placebo hebben gehad.

Het C 19 wat officieel op de A lijst is geplaatst, waardoor vanaf nu het WHO zelf kan bepalen wanneer het weer nodig is, om een nieuwe “pandemie uitbraak” over de mensheid af te roepen.

En dan boven de nationale (grond) rechten van elk mens, hun onmenselijke wetten nietsontziend zal kunnen uitvoeren.


De vrijheid van het gros van de wereldbevolking die ontnomen wordt op zeer korte termijn. Omdat vele mensen niet meer honderd procent “menselijk” zijn in hun ogen en daardoor als “hun patent”, als levend experiment verder moeten lijden.

De booster die nodig is om de verandering van humanoïde naar trans humanoïde een feit te laten worden, nog voor het 2023 is.

Het uitgerolde 5G netwerk wat door ontwikkelt wordt naar 6G en connect met het grafeenoxide in de injecties. Als een zeer sterke geleider die deze straling oppikt en doorzendt naar de smartphone, waardoor nagenoeg IEDEREEN traceerbaar en controleerbaar wordt. En wellicht nu al in hoge mate gaande is.

De boosters injecties, velen zullen er nog volgen, elke paar maanden een feit, die op langere termijn allerlei (neurologische) aandoeningen en chronische ziektes veroorzaken, waarvan niemand nog de gevolgen kan overzien.


De doelgroepen van mensen die hun systeem moeten uitvoeren, zoals politie, gezondheidszorg en ambtenaren, die als eerste in dit genocide beleid de uitnodigingen ontvingen voor de te injecteren, toxische stoffen. Om op korte termijn te kunnen handhaven en uitvoeren met “ijzeren hand”.

In China worden momenteel 17,5 miljoen mensen opnieuw in Lockdown gezet. Fabrieken worden weer stil gelegd en grote steden gaan weer op slot. Het spel begint weer van voor af aan! Om straks de Europese Verdragen in Zwitserland in Europees verband, er meedogenloos door te kunnen douwen.


De shift heeft plaatsgevonden. De wereld wordt nog surrealistischer, mensheid nog meer beproefd.

Vrijheid nog meer ontnomen.

Het recht van elk menselijk wezen is totale vrijheid, met zijn geweten rechtstreeks onder GOD/het LICHT VAN AL DAT IS.


We treden nu de volgende fase binnen.


Een tijdperk waarin de vrijheid, gezondheid en alle moraliteit, met voeten zal worden getreden.


Binnen de satanische matrix worden sinds enkele dagen de zogenaamde “energetic nail bulbs” uitgezonden: zeer krachtig, geconcentreerde puntige energiebommetjes, gelijkend op spikes, die als een pijlpunt de menselijke aura binnendringen. Snel, zomaar uit het niets en onaangekondigd.

Is het je niet opgevallen dat je soms bijvoorbeeld even een felle steek in je zij, hoofd, buik of elders in je lichaam krijgt?

Dat je van het ene op het andere moment, als uit het niets helemaal inzakt van moeheid, een pijnscheut of plotsklaps een felle gedachte die door je heen “schiet?”

Het is de volgende stap die het duister inzet om alsnog de meest zuivere zielen onderuit te halen, die nog de laatste bastions zijn, tegen het oprukkende duister.


Het stevigste baken is en blijft jouw binnenwereld zelf. Afgestemd op het GODDELIJKE LICHT.

Keer naar binnen en neem tijdig je rust. Er zullen mogelijke cyberaanvallen komen.

Er is niets om bang voor te worden, want dat is juist wat het duister wil.

De menselijke angst en ontbering om hun matrix te voeden.

Neem in gebed telkens je dierbaren mee en vraag om bescherming en Goddelijke leiding.

(een zeer krachtig ontvangen UNIVERSEEL GEBED TER BESCHERMING VAN DE MENSHEID, heb ik mogen ontvangen en komt binnenkort online)


Volg je eigen intuïtie wat je persoonlijk aan materialen in wilt slaan. Een heel pakhuis aan voedingsmiddelen en een brandstofvoorraad gaat hem echt niet worden.

Volg je eigen gevoel, daar waar jij je voor nu prettig bij voelt. Laat iedereen maar lullen, jij blijft liefdevol aanwezig in je eigen veilige “zelf”. En slaat in waar jij je prettig bij voelt.


De innerlijke rust bewaren is namelijk het allerbelangrijkste! Dan blijf je tamelijk “onzichtbaar” voor het duistere matrix veld.

In deze tijden kun je enkel nog navigeren op je eigen zuivere gevoel.


Het is wat het is. Deze tijden zullen komen.

Het duister is nog geruime tijd aan zet. Laat je niets wijsmaken, ongeacht wat anderen doen of zeggen. Een (valse) hoop uitdragen is exact wat de matrix nu wil. Om die hoop vervolgens glashard weer onderuit te maaien. Zodat mensheid nog meer murw geslagen wordt. Doorzie het spel en

vervolg stoïcijns je eigen pad!


Wat heb jij nodig om je veilig en goed te voelen, is nu de vraag die in dit huidige moment past.


Blijf onwankelbaar staan, met een rotsvast geloof en een onvermoeibare levensgeest, als je ENIGSTE veilige pijlers! Mens, blijf alert.


Jij bent als vrij mens geboren.

Laat niemand je dat recht in de (nabije) toekomst ontnemen!


Helma Broekman©


www.nieuwedageraad.nl

www.lichtkind.nl


t.me/centrumlichtkind


Recente blogposts

Alles weergeven