top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Mens sta op en herinner jezelf!

Bijgewerkt op: 6 dec. 2017

Jezus zegt in het Apocryphon van Johannes:

Mens sta op en herinner jezelf!!!

Met deze woorden bedoelde Jezus niet alleen dat wij ons allen weer dienen te herinneren dat wij de Goddelijkheid zelf zijn, maar tevens dat we al zolang we op aarde aanwezig zijn, gevangene zijn van de archontische energieën.

Deze energieën werken samen met de ware machthebbers van onze planeet, natuurlijk achter de coulissen.

Hij probeerde ons voor te bereiden op dit tijdperk, waarin de strijd tussen licht en donker tot een hoogtepunt komt: de Eindtijd waar Johannes in het boek Openbaring symbolisch over spreekt.

Zijn boodschap is heel bewust symbolisch verpakt, zodat enkel zij die in de geest ontwaakt zijn, deze boodschap begrijpen om zodoende ervoor te zorgen dat voldoende lichtzielen het Nieuwe Aarde Bewustzijn kunnen initiëren. Zonder dat dit door de donkere krachten van de cabal en archonten voorkomen kan worden.

Mens sta op en herinner jezelf! Jullie leven al sinds mensenheugenis in een schaduw schepping, welke volledig door tegenwerkende krachten van het Christuslicht, aangestuurd wordt.

Binnen een scheppingsmatrix waarin het valse licht hoogtij viert onder de noemer van “licht” .

Alles is in handen van deze valse licht vereerders: de machthebbers, het complete besturingssysteem van de aarde, de manipulatie van de atmosfeer, de wereldwijde rampen, ziektes, aanslagen en ga zo maar door.

Het zijn de aanhangers van de Saturnusgod, ofwel satanisten, die onder het mom van het

“ christuslicht” , het valse geloof onder de mensen hebben gebracht. Oorspronkelijk afkomstig van het Orionstelsel, gepositioneerd op Saturnus, aangestuurd vanaf de maan.

De Eindtijd houdt in dat de Alcyone cyclus bijna op haar eind is na zo’n grofweg 26000 jaar. Het is niet de aarde die fysiek een cirkelvormige baan rond Alcyone maakt, het is het gegeven dat de komende eeuwen andere zonnen dichterbij onze aarde komen. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van andere elementen, opgewekt in de zonnen zelf, die nodig zijn om de tijd en ruimte te verbuigen.

Dat maakt het dus mogelijk om de gemanipuleerde hedendaagse scheppingsmatrix te ontstijgen, waardoor elke ziel zichzelf kan bevrijden uit de reïncarnatiecyclus.

En dus zijn eigen Goddelijkheid is.
Astrale tegenwerkende krachten, de archonten, zijn de werkers van de scheppersgod. Ofwel de god die wij allen massaal zijn gaan vereren en welke in de Bijbel benoemd wordt.

Het is een eerzuchtige god, die regelmatig wraak neemt op “zijn mensen” . Maar als je over het Licht spreekt, dan spreken we ook over Liefde. Is het Licht en Liefde dat mensen verbannen worden, elkaar vermoorden of door een zondvloed om het leven komen? Is het Licht en Liefde dat een god zegt: “ik ben een jaloerse god en buiten mij is er geen andere god?” .

De Eindtijd betekent dat door het dichterbij komen van allerlei zonnen, er letterlijk meer licht komt. Overal wordt in deze tijd nu dit licht op gezet. Niets kan nog verborgen blijven of nog langer in het donker verblijven.

Dat betekent dat elk mens in deze Eindtijd de keus heeft:

Word je wakker en doorzie je het (archontische) spel en de gevangenis die alle religies en de hele scheppingsmatrix in feite is?

Of val je dieper in slaap en blijf je daarmee in het vertrouwde oude machtsspel waarin je nooit de echte bevrijding van je ziel zult vinden?

Is deze Eindtijd jouw persoonlijke ondergang of……je persoonlijke doorgang?

Een doorgang naar een nieuw bewustzijn waarin de mens steeds meer vergeestelijkt en met een hogere trillingsfrequentie en dus meer liefde, samen leeft?

Zowel Jezus als Johannes hebben ons al eeuwen terug, trachten duidelijk te maken dat er heel veel mee gemoeid is om jou in je eigen schaduw te houden, onderdanig aan religie, politiek en ziekte en dood.

Zolang jij binnen de scheppingsmatrix niet ontwaakt, blijf je wel druk met overleven en zelfafwijzing.

De indoctrinatie hoe “zondig” de mens wel niet is. De hele Bijbel staat er bol van!

Maar zodra wij opstaan en ons Ware Zelf opnieuw herinneren weten we diep van binnen heel krachtig:

Ik ben Licht en goddelijke bewustzijn zit in ons allemaal!

Zodra alle mensen dit zouden beseffen – is het spel van de scheppersgod met zijn archonten uitgespeeld!

Kunnen we de oude Bijbel afsluiten in liefde voor het Nieuwe Begin…..een liefdevolle vrije aarde……


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page