Zoeken
  • Lichtkind

Mens word wakker!

Mens word wakker!


De breuklijnen in de binaire codes van de schepping kunnen alleen gemaakt worden zodra er bij ieder mens de innerlijke liefde openbaart.

Innerlijke liefde kun je niet naar je toe mediteren of chanten of door bij een goeroe op bezoek te gaan.

Innerlijke liefde is een proces wat langzamerhand vrijer komt te liggen in je systeem. Het openbaart zich alleen zodra jij voor je eigen waarheid gaat staan.

De meeste mensen gaan voor hun eigen waarheid staan door zich te verlagen om een mening of erger, oordeel over een ander te geven.

Dit gebeurt doordat iemand hen triggert, of wanneer zij die ander niet kunnen begrijpen of diens informatie niet kunnen volgen.

Zodra jouw onvermogen zich naar buiten toe richt in de vorm van een mening of oordeel over anderen, is er sprake van projectie.


Een projectie in de binaire schepping heeft een spiegeleffect. Het is een spiegelwand welke aan jouw kant de spiegelwand heeft, maar aan de achterkant zwart is.

Zwart absorbeert. Denk aan een zwart gat. De donkere sterrenhemel ’s nachts. Zwart neemt alle informatie en energieën in zich op. Het zuigt de impulsen die jij de wereld in hebt gestuurd in de vorm van een oordeel, mening of nare gedachte over iemand, naar binnen. Deze vormen een eigen vortex binnen het astrale veld. In deze vortex spelen zich allerlei voorstellingen, beelden en hologrammen af, die jouw werkelijkheid nog sterker kleuren.

Zonder te beseffen hoe gevangen jij bent geraakt in je eigen veld van werkelijkheid.

De vortex is namelijk intelligent en beschikt over intelligente systemen.

Het zegt: hoe meer jij verlaagde trillingen de wereld inzendt, hoe meer wij jou kunnen vastzetten in jouw eigen waan. In jouw eigen illusie.

Van totale vrijheid en het neutrale midden van de schepping ervaren, is dan allang geen sprake meer.


Kennis en informatie wat iemand je van buitenaf geeft, trek je naar binnen en ga je in jezelf ervaren, doorvoelen en laat jij jouw emoties en gedachten op los.

Alles wat het in je oproept, laat je er zijn.

ZONDER DIT ALS VUILNIS NAAR BUITEN TE GOOIEN.

Iedereen heeft zijn eigen waarheid, zijn eigen werkelijkheid en iedereen heeft gelijk!

Maar niet iedereen houdt zijn oordeel over die ander bij zich en daar zit nu juist de kneep!

De astrale vortexen van ook veel wakkeren zijn danig aan het vervuilen. Zijzelf vinden van niet.

Zij denken wakker te zijn.

Maar waar is de neutraliteit?

De acceptatie als je iets niet snapt of kunt volgen, de overgave dan in jezelf toelaten dat je hier gewoonweg nog niet aan toe bent?

Als iets niet met mij resoneert, dan kan er van alles triggeren, maar dan houd ik dat proces bij mezelf om dieper te doorvoelen.

Alles wat daarbij los komt, is de meerwaarde om mijzelf verticaal sterker en zuiver uit te lijnen.

Een oordeel over die ander, is de projectie van jou zelf. Gevaarlijk in deze Eindtijd, waarin de astrale vortexen krachtiger dan ooit hun werk doen!


Jouw eigen astrale vortex die zich door jouw oordeel of mening over anderen, al stevig gevormd heeft in het astrale veld, is niets meer dan een batterij voeding die binnen de binaire coderingen omgevormd zijn tot het vormen van jouw eigen vernauwde werkelijkheid.


Ken u zelve!

De Demiurgische schepping gebruikt enkel jouw astrale, oordelende, mening vormende energie over die ander om jouw vortex te coderen tot een vervormde werkelijkheid!

Begrijp je dan niet dat dit nu het hele spel is wat de overheid en alle duistere krachten speelt?!

Mens word toch wakker!


Blijf zuiver in je gedachten en al helemaal in je oordeel of negatieve mening over mij of wie dan ook!

Heb je een negatieve lading op bijvoorbeeld mijn filmpjes?

Laat mij dan niet langer toe in jouw werkelijkheid, maar zoek andere mensen die beter met jou resoneren!

Maar voorkom in godsnaam dat je die astrale vortex nog langer voedt.

Want de mensheid beseft niet wat ze doet.


Vind je dit artikel te zwaar of te duister geschreven?

Je eerste uitdaging om jouw energie en mening binnen te houden en te doorvoelen. Pas dan gebeurt er daadwerkelijk iets van transformatie in jezelf.

Ascensie van de mensheid komt niet door de verhoogde trilling van de aarde.

Die vibreert allang in 5D.

Ascensie ontstaat net als de geopenbaarde Liefde, enkel in jezelf zodra jij stopt met negatieve oordelen te vormen, die enkel een projectie van jouw eigen schaduw zijn!


Oh ja, sta dus niet raar te kijken, dat ondanks je verwachtingen op een nieuwe aarde, op deze manier de Eindtijd onnodig lang duurt.

Het is aan elk mens zelf. Omdat wij krachtige wezens zijn. Besef wat jij (hebt) gecreëerd en nog steeds doet aan negativiteit over anderen!


Liefs Helma

Recente blogposts

Alles weergeven