top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Menselijke insecten?

Sociale insecten zoals bijen, mieren, termieten enzovoort hebben een brein kleiner als een speldenknop, maar ze bouwen wel de meest fantastische constructies en vertonen daarbij complex groepsgedrag.

Voor onderzoekers is dat een uitermate interessante materie omdat dit een mogelijkheid biedt om een heleboel domme robots samen als geheel slimme dingen te laten doen.


Wereldwijd worden door de WEF en Gates Foundation overal proeven gedaan met insecten en dat is niet voor niets:

Het uitermate interessante groepsgedrag kan worden ingezet om de mensheid in totaliteit te redigeren en te bepalen hoe hun gedrag, met elke volgende “bom” die de elite lanceert, zal zijn.

Van het uitzetten van genetisch gemanipuleerde muggen die ziektes veroorzaken, tot de insectachtige drones die in Hongarije vliegen, tot het dwingen van de bevolking van het eten van insecten, voor vele doeleinden is het insectenras geschikt.


De wereld is duisterder aan het worden en de elite heeft met de zogenaamde “Woke” beweging een machtige tool in handen genomen om bij de hele mensheid de meest perverse dingen erdoor te douwen waarbij zelfs pedofilie en kindermisbruik “normaal” moeten zijn.

Door een krachtige tegenbeweging op gang te brengen wordt er een loodrechte aanval op de “Wakkere beweging” gedaan die meer conservatief is en de walgelijkheid van alle ontwikkelingen niet eens meer in woorden uitbrengen kan.

Zo misselijkmakend is de wereld vandaag de dag.


En of al die leraren nu wel of niet achter die “Woke” beweging staan met de meest vulgaire lesprogramma’s op hun scholen, maakt inmiddels niets meer uit want ze zijn allemaal afhankelijk (gemaakt) van de overheid met hun torenhoge hypotheken en behoud van hun baan.


Denken we nu echt dat er ook nog maar iemand is in de wereld die het voor de gewone man opneemt en achter de conservatieve, beter gezegd, normale aspecten van het leven staat?

Laten we vooral niet vergeten dat iedereen bij het spel van het duister hoort met een beetje aanzien, geld, macht en roem ongeacht wat uit hun monden komt.


Het menselijke ras wordt door de elite hetzelfde als insecten gezien:

Behalve dat je ze massaal kunt platstampen kun je ook een klein deel insecten bespelen/manipuleren waardoor het hele groepsgedrag van de wereldwijde insectenkudde eveneens wordt bespeeld/gemanipuleerd.

Besmet één deel van de menselijke “insecten” en de massa volgt.


De elektromagnetische straling pikt namelijk in de ether middels trillingen, frequenties en geluidsgolven alle gedrag van insecten, sorry mensen, op.

En geleidt deze middels de etherische leylijnen die als levenslijnen functioneren in, op en rondom onze planeet.

En laat nou net met deze elektromagnetische straling heel veel aan de hand zijn:


Behalve dat het elektromagnetische veld rondom de aarde in ras tempo aan het afnemen is, met grote gevolgen van dien, is ook de elite met man en macht bezig om het elektromagnetische veld kunstmatig op te wekken en te stimuleren, waardoor er wereldwijd minuscuul kleine, onzichtbare trillinkjes overal rondom en in de mensheid aanwezig (zullen) zijn.

Als multiple kleine geleiders vibreren die het aangestuurde (dus gemanipuleerde) groepsgedrag die de elite de wereld inzendt.


De grote kracht van de elite is dat ze beschikken over geavanceerde technieken die in ondergrondse krachtcentrales ten uitvoer worden gebracht.

Technieken waarin o.a. het gedrag van mensen wordt bespeeld en gekeken wordt naar hun DNA en individuele elektromagnetische veld. (de aura).

De ether wordt langzaamaan dicht getrokken waardoor het duister ingesloten wordt op deze aarde en de mensheid middels kunstmatige leylijnen steeds meer wordt aangestuurd in hun gedrag en denkwijze.

De menselijke hersenen zijn immers een krachtig elektromagnetisch veld en geleiden krachtige energie impulsen ieders systeem in.


Maar amper iemand wil het horen en amper iemand wil het weten, hoewel de mensheid leeft in de duisterste tijd ooit en de tegenkrachten nog lang niet zijn uitgespeeld.

Uit je oprecht je zorgen om de mensheid en de aarde dan word je niet geloofd.

Geef je een realistische kijk op zaken dan word je ingekaderd als te negatief.


Aan de oppervlakte gaat het de meesten nog “te goed” waardoor niet verder wordt gekeken dan de neus lang is. Alles voor het uiterlijke vertier.

De elite weet dit ook: vermaak de mensheid met drank, seks, uiterlijk vertoon en een hoop bombarie en niemand denkt nog dieper in zichzelf na.

Alles moet doorgaan en blijven zoals het was.

Terwijl de wereld èn de mensheid in ras tempo verandert en zichzelf ten gronde richt.


Mens blijf bij uzelf en verloochen niet uw innerlijke waarden” is wat de Christus ons zei.

Maar vandaag de dag is het satanisme bezig met een opmars die zijn weerga niet kent en vindt kiem in vele mensen.

Een eenling is niet meer afdoende.

Een meerling evenmin.

Willen we de huidige teloorgang van de mensheid nog kunnen redden dan zullen we massaal onze eigen zuiverheid moeten gaan leven, dienen te stoppen met klakkeloos achter allerlei nieuwsberichten aan te lopen en erop letten hoe zuiver onze woorden richting die ander nog zijn.

Wat uit de mond der mensheid komt, is altijd nog schadelijker dan wat er wordt ingestopt”.


Jezus zei niet voor niets:

Wij moeten werken de werken desgenen, die Mij gezonden heeft, zolang het dag is;

er komt een nacht, waarin niemand werken kan.

Zolang Ik in de wereld ben, ben Ik het licht der wereld.” (Joh.9:4-5)


En nee, ik ben geen Bijbelse gelovige, maar voel wel Jezus in mijn hart.

Die “nacht waarin niemand werken kan” komt nu in gestaagd tempo op de mensheid af.

Want let op mijn woorden, de tijd van extreme duisternis komt nu dichtbij…

(en iedereen maar denken dat de overwinning er is terwijl de elite lacht in zijn vuistje)


Maar tja, laat mij maar het te zwartgallig zien.

En laat de censuur op mijn kanaal maar hoogtij vieren.

Meningen zijn nou eenmaal eerder gevormd dan het hart en de innerlijke wijsheid uitspreken kan.


Waar sta jij in deze wereld en hoe eerlijk ben jij nog naar jezelf?

Mens word wakker want u ziet het duister vlak voor uw voeten niet”.


Helma Broekman©


Wil je mij ondersteunen? Dat is zeer welkom.

LICHTKIND

NL91 INGB 0398 6145 47

o.v.v. donatie


Dank je wel.


t.me/centrumlichtkind

t.me/lichtind_lightchild


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page