top of page
Zoeken
  • Lichtkind

Mensheid bezet!

Lang geleden lagen de wortels van het jodendom in het Midden Oosten. De meerderheid van de joden was al lang geleden door de Romeinen verdreven, enkel een klein groepje was er blijven wonen. Een deel van de Palestijnen was nog joods.

In de nieuwe staat Israël die uiteindelijk in het Midden Oosten is verrezen, is van echte vrede nooit sprake geweest. Nog steeds is het Palestijnse gebied bezet.


Lang geleden lagen de wortels van inheemse volkeren overal verspreid over de wereld. De bossen waren hun veilige haven en de natuur hun dierbare vriend.

Maar in de nieuwe opdeling van werelddelen, werd hun land afgepakt en hun volkeren uiteen gedreven. Vermoord of monddood gemaakt. Vandaag de dag zijn hun oorspronkelijke leefgebieden bezet en voorgoed verdwenen.


Lang geleden lagen de wortels van ieder mens in handen van GOD hun schepper. De creatie van hun Levenslicht. In lichamen werden ze gevangen en vandaag de dag is nog altijd hun afkomst van Licht, door een duistere kracht bezet.


De vrijheid van mensen als hun natuurlijke geboorterecht, is langzaam aan steeds meer aan banden gelegd. Hun “bewijs van leven”, werd als een plicht, in een zelfbedachte achternaam gegoten en in geboorte aktes vastgelegd. Vanaf dat moment kon men als slaaf, de machtigste mensen gaan dienen. En als een onderdaan het geld binnen harken, om het genot en welzijn van deze zogenaamde “elite” te gaan dienen.

Onze oorspronkelijke vrijheid van leven, is door deze verwaande schepsels, in ijzeren wetten vast gezet.


En hoewel hogere frequenties onze aarde bereikten, is van een liefdevolle vrede en een zuivere vrijheid, nooit echt sprake geweest.

Wat is er veranderd in al die eeuwen? Sterker nog: in de afgelopen 2022 jaar?

Daar waar onze ontwikkeling en evolutie zou dienen te groeien naar onvoorwaardelijke liefde voor elkaar, is het gros van de aardse bevolking alleen maar verder van ‘huis’ geraakt. Nog meer gevangen in zijn eigen mentale matrix. Nog meer vastgezet in zijn eigen angst. Nog meer gepakt door de drang naar aanzien en macht. Nog meer beperkt door zijn eigen starre overtuigingen. Die vaak niet doorspekt met liefde zijn.


Waar zijn we met elkaar gebleven? Verdwaald in de lus van de Tijd?

Waar we met zijn allen druk zijn om te overleven en nog steeds dienen als genot voor de verwaande schepsels, die beslissen over de vrijheid van jou en mij.

Hoe meer de mensheid zich zorgen maakt en opwindt over alle belachelijke regels, hoe liever het de elite is.

Waar is het besef gebleven wie jouw leven nu daadwerkelijk bepaalt? Hoe is het in godsnaam mogelijk dat een (r)overheid jouw regels kan bepalen, over wat jij met jouw werk, geld en comfort van leven doet?


Met een sardonisch lachje, wordt de bezetting van ons leefgebied steeds meer een voldongen feit. De vrijheid om te ademen en het welzijn van vrijuit overal bewegen, is inmiddels wereldwijd aan strakke banden gelegd.

Wie zich nog kritisch durft uit te spreken, wordt op slinkse wijze lamgelegd.

We gaan naar een wereld waarin jij en ik teveel zijn. Als een vieze vagebond van de straat, dienen we te worden weggeveegd.

Je zult niets bezitten, doch enkel inferieur zijn aan je meerdere. Ongeacht je eigen wens of wil.

In de “gewenste” wereld, is enkel plek voor heersers en dienaren. De middenklasse is niet meer van belang.

Hoe meer mensen zich nu in een code laten vangen, hoe beter straks de populatie geregistreerd zal zijn. Teruggedrongen in hun kooi van slavernij, als niets betekende wezenloze zielen. Gereduceerd in aantal tot 1 miljard.


Lang geleden, het is bijna niet meer voor te stellen, behoorden de wortels van al deze prachtige mensen, toe aan een Oorspronkelijke universum.

Hun afkomst was de sterren, hun echte thuis, was niets meer dan simpelweg het LICHT.


Nu zie je overal lege en wezenloze ogen, diep weggezakt in grafeen doorspekte gezichten.

De dagen zijn vermoeiend hetzelfde; hard werken en alleen met QR, ligt er een pleziertje in verschiet.

De meeste mensen hebben hun Licht laten doven, volledig vastgezet in een schaduwwereld van illusie en leugen. Waarin hun natuurlijke staat van Zijn, slechts een vaag aftreksel is van wat ooit hun (prachtige) essentie was.


De strijd bevindt zich niet tegen de elite of tegen de krachten van het duister.

Want die strijd wordt door de Goddelijke Wereld wel beklonken.

Maar bevecht enkel de schaduw in jezelf. Of het nu gaat om je angst, je woede of verdriet. Bevecht je innerlijke demonen.

Bevrijd de liefde in jezelf, waardoor het oorspronkelijke Lichtveld om je huidige lichaam herstellen kan.

En je hart zich, juist in deze donkere tijden, verder kan gaan openen.


Keer naar binnen en ervaar je gevoelens, waardoor je epifyse weer zachtjes kan gaan glanzen.

Fantaseer over die prachtige zonnige weide, waar de zon voor altijd schijnt. Waar jij je bevindt met al je geliefden en iedereen gelukkig is.

Het is het Zomerland van gene zijde, die jij creëert met jouw menselijke vermogens.

En maakt dat niemand jou nog langer, in duister gevangen zet.


Fantasie is geen illusie! Beter gezegd: je onderbewustzijn is volledig actief.

Creëer met fantasie je eigen prachtige wereld!

Hierdoor opent zich meer je kruinchakra. Deze is samen met je hartchakra het enige zuivere (energie) krachtveld binnen je lichaam. Mits jij deze dagelijks actief verzorgd!


Je liefdevolle hartchakra.

Je open kruinchakra.

En je glanzende epifyse, vormen het eigen Goddelijke veld binnen de gevangenis van de huidige zintuiglijke wereld.


Je bent geboren om vrij te leven.

Te zijn waarvoor je altijd al bent bedoeld. Creëer het LICHT EN WEES JEZELF TROUW.

Ooit veranderen de tijden…


Helma Broekman

www.nieuwedageraad.nl

www.lichtkind.nl


t.me/centrumlichtkind


Foto: Quest 2021

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page