top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Mis de boot (ark van Noach) niet!

De wereld staat op zijn kop en de berichtgevingen zijn heftig, schrijnend en verschrikkelijk genoeg: van aardbevingen met de verschuivingen van tektonische platen die later op in de tijd zich opnieuw kunnen roeren, tot oorlogen en brandhaarden wereldwijd.

Van het stoppen van insecten in ons voedsel tot het krijgen van superkankers omdat ons immuunsysteem naar de Filistijnen is.

Van manipulatie met het weer door HAARP tot wereldwijde catastrofes en de vernietiging van het autonome land.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Elke dag opnieuw worden we gelukkig nog niet letterlijk, maar wel figuurlijk dood gebombardeerd met de soms meest afschuwwekkende berichten.


Op planeet aarde wordt nu ook in ieder mens de meest intense processen uitgewerkt of je het nu wilt of niet.

Zo binnen, zo buiten en zo buiten, zo binnen. De WETTEN VAN GELIJKNAMIGHEID zijn volop in werking getreden in dit stadium van de Eindtijd.

Alles wat nu in zo’n sterke dualiteit is getrokken (met name de laatste jaren in versterkte mate), wil nu samengevoegd worden tot een uniformiteit.

Alles wat verschilt van elkaar wil bij elkaar komen om straks de eenheid in elk mens te bewerkstelligen.

Bij mensen die dit proces in zichzelf niet laten voltrekken, ontstaat een grotere innerlijke kloof tussen het Hogere Bewustzijn en de lagere overlevingsmechanismen.


De Kosmische energieën die momenteel rondom en op onze planeet rondrazen behoren nou eenmaal bij deze omvangrijke Grote Eindtijdcyclus zoals ieder wakker mens beseffen zal waarbij

IEDEREEN NU WORDT GERAAKT OP HET THEMA VEILIGHEID.


De tegenkrachten zijn al eeuwen lang bezig in te werken op het reptielenbrein van de Mensheid welke de instincten van overleving en bloeddorstigheid omvat.

Deze omvangrijke manipulatie komt de komende jaren op zijn hoogtepunt en houdt voor ieder mens een T splitsing in:

Kiezen we voor methodieken die ons uiterlijke veiligheid brengen of vinden we de innerlijke veiligheid in onszelf?


HET INGENIEUZE SPEL WAT MET ONZE HERSENEN GESPEELD WORDT HOUDT DE MATRIX WERKING IN STAND en ziet er als volgt uit:

Er wordt ingespeeld op 3 LAGEN VAN ZELFBEHOUD VAN HET MENSELIJKE RAS.


De EERSTE LAAG waarop met behulp van de huidige situatie in de wereld wordt ingezet begint bij het ego besef van elk mens:

Hoe meer en absurder de wereld en het leven wordt, hoe meer het ego zich wil laten gelden en dat zie je alleen al aan het feit hoeveel “wakkere” kanalen er op Social media zijn om ons van alle wereldse gebeurtenissen niet alleen op de hoogte te stellen, maar tevens deze toekomstig te voorspellen.

Het ego besef wordt enorm aangejakkerd en tot grote hoogtes gestuwd omdat iedereen bang is anders zelf ten onder te gaan (wees maar eerlijk naar jezelf).


We zullen en moeten overleven en hiervoor zoeken we met elkaar andere ego’s op om ons te groeperen zodat onze waarheid werkelijkheid wordt.

Immers: als een hele groep mensen het zo ervaart, dan moet het wel waar zijn.

Het is echter de vraag wat de ware gronden van deze bundelingen zijn.

Is deze gebaseerd op (ego) angst en onzekerheid? Of is deze gebaseerd op vertrouwen?


Zodra het ego besef (de zonnevlecht) sterk geactiveerd is, kan de TWEEDE LAAG van het duistere spel worden ingezet en deze activeert de diepere cellen van het reptielenbrein met als doel om het menselijke DNA te onderbreken in het uitwerken van haar oude karmische thema’s.

De angst van het duister is zo groot voor dit natuurlijke DNA ontwikkelingsproces dat het tevens de mRNA technieken erbij nodig heeft om deze sterke Kosmische Ontwikkeling van het Menselijke Ras te ondermijnen.


Door de mensheid “bloeddorstig” te maken en te houden naar (wereldse) informatie en deze berichtgevingen te doordrenken met chaos, pijn, angst en dood, worden geleidelijk aan de diepste lagen van het reptielenbrein ertoe aangezet om steeds meer “honger naar informatie” te krijgen.

Deze honger is nodig om straks de “bloeddorstige” mensheid die snakt naar verlossing in een nieuwere (veel ingenieuzere en gevaarlijkere) matrix vast te zetten.


DE SENSATIELUST EN DRANG NAAR INFORMATIE IS EEN ZEER GEVAARLIJKE ONTWIKKELING ONDER DE MENSHEID WELKE ENKEL GESTOELD IS OP DE INSCHATTING EN KANS BEREKENING HOE VEILIG MEN NOG IS (EN ZAL BLIJVEN).

(Wees maar eerlijk naar jezelf).


Zodra de mensheid compleet moe en murw geslagen is en niemand nog daadwerkelijk de Waarheid snapt, wordt de DERDE LAAG VAN ZELFBEHOUD bij de mensheid aangetast en deze houdt de vernietiging van het Godsbrein in.

Door de sterke overlevings-, (ego) driften en de werking van het reptielenbrein dusdanig te activeren en te manipuleren, vindt er in langen leste een ontkoppeling van het Hogere Bewustzijn met de lagere energielichamen plaats.


Is dit erg?

Het is maar hoe je het bekijkt. Tuurlijk mag het lichaam minder grofstoffelijk worden bij de Grote Kosmische Ontwaking die bij deze Eindtijd hoort, maar het lichaam is WEL ons enige huidige voertuig dat in staat is EMOTIES en PROCESSEN door te werken en te uiten op een relatief snelle manier. Waardoor we versneld onze incarnatie loop kunnen doorzien en afleggen!


Door nu ons lichaam te negeren of onze oude pijnen en thema’s niet aan te gaan, verliezen we ons belangrijkste instrument tot Bevrijding:

Degene te worden op wie wij altijd en iedere incarnatie al op hebben gewacht:

De Liefdevolle, meedogende, transparante zuivere versie van ons hogere zelf: een Godsmens in een aardse incarnatie.


En laat nou juist DIT de tegenkrachten willen voorkomen.


De matrix kan alleen doorbroken worden door dit INNERLIJKE PROCES van JOUW ONTWAKING.


Het is onze eigen innerlijke Noach’s ark.


En ik?

Ik kan niet anders dan soms mijn eigen onveilige momenten te voelen en toe te laten in een steeds verder in verval rakende wereld.

En doen wat ik altijd al doe en heb gedaan:

Mezelf zijn en mezelf ervaren. Ook al staat de wereld in brand.


En jij?


Helma Broekman©


Heel dankbaar ben ik met een (kleine) donatie.

LICHTKIND

NL91 INGB 0398 6145 47


www.lichtkind.nl

www.nieuwedageraad.nl


YouTube kanaal LICHTKIND


t.me/centrumlichtkind


(niets mag zonder vermelding van de auteur worden gedeeld of overgenomen)Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page