top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Mysterieuze spookdeeltjes als openbaring over de Melkweg.

Bijgewerkt op: 1 jul. 2022

Vanmorgen vroeg werd ik wakker met de doorgeving om een artikel te schrijven over ā€œspookdeeltjesā€. Na even op internet gekeken te hebben wat dit exact is, kwam de informatie door wat de mensheid aangereikt mag worden.

Hierbij dus mijn nieuwste artikel. De verdere Openbaringen zijn opgetekend in

NIEUWE DAGERAAD boek III ā€“ in wording.

Helma



ā€œMen wordt niet verlicht door zich allerlei beelden van licht voor te stellen, maar door zich bewust te worden van de eigen innerlijke duisternisā€.

Carl Gustav Jung


De huidige mens is niet het eindproduct van een toevallige of misschien wel ā€œmoedwilligā€ geloof in de Darwin evolutie, maar meer een soort tussenstadion waarbij innerlijke transformatie en een hoger evoluerend Kosmisch Bewustzijn het hoofddoel is.

Het verloop van ontwikkeling der Mensheid houdt de te lopen route in op deze planeet en binnen deze huidige Eindtijd.


Indien men zich niet de bovenstaande uitspraak van Jung ter harte neemt, zal dan wel in de huidige maatschappij drastische veranderingen plaats gaan vinden, maar niet wezenlijk in de kern van elk mens zelf.

Stilstand = achteruitgang. En innerlijke groei en Kosmische Evolutie vindt enkel plaats in elk mens met hulp van het toelaten van de menselijke emotie(s).


Door de menselijke emoties te geleiden naar de nanobots (door het toedienen hiervan) in het lichaam, krijgen de oorspronkelijke emoties een ander elektromagnetisch veld en zenden daarmee een andere boodschap uit.

Een boodschap meer doorspekt met woede, afstomping en empathie loze energie.


Door dit veranderde elektromagnetische innerlijke energieveld is niet langer innerlijke transformatie naar een hoger evoluerend kosmisch bewustzijn het doel, maar overleving en overheersende macht, ongeacht de pijn van die ander, van de innerlijke duisternis het belangrijkste geworden doel.


De Mensheid wordt sinds haar positionering op planeet Aarde al met Kosmische straling doordrongen. Deze Kosmische straling is haar levensbron, de voeding waarop zij gedijt.

Kosmische straling bestaat uit elektromagnetische straling, zoals gammastraling maar ook uit deeltjes zoals protonen, elektronen, atoomkernen en neutrinoā€™s.


En laten het nu juist deze ā€œneutrinoā€™sā€ voor de Kosmische ontwikkeling der Mensheid van belang zijn.

Neutrinoā€™s worden ook wel ā€œspookdeeltjesā€ genoemd. Het zijn bijna massaloze deeltjes die nagenoeg geen elektrische lading hebben en daarom zelden met hun omgeving in interactie gaan! De wetenschap staat voor grote raadsels omtrent dit fenomeen, want indien men in staat zou zijn deze neutrinoā€™s te traceren waar ze vandaan komen, is de Bron van Kosmische stralen ontdekt. Misschien wel de oorsprong van de Kosmos zelf!


Triljoenen van deze ā€œspookdeeltjesā€ stromen elke seconde van de dag ongemerkt door iedersā€™s lichaam en omdat ze geen elektrische lading hebben, gaan ze geen enkele reactie en interactie aan met je lichaam en ziel!

Veel neutrinoā€™s komen van de zon in ons zonnestelsel en dit is een belangrijke reden waarom deze met chemicaliĆ«n en explosieven dagelijks bestookt wordt, zodat de natuurlijke cyclus en uitstoting van waardevolle neutrinoā€™s in onze zon gedwarsboomd wordt.


Juist omdat neutrinoā€™s zo moeilijk te traceren zijn en onafhankelijk van welke materiele deeltjes dan ook te werk gaan, konden astronomen en wetenschappers geen enkel verband vinden waar deze vandaan kwamen. Tot onlangs.

Op de Zuidpool bevindt zich het zogenaamde ā€œIcecube Neutrino Observatoryā€, een neutrinodetector van een kubieke kilometer groot IN het zuidpoolijs.

Dit observatorium tracht de hoogenergetische neutrinoā€™s te identificeren om te kijken waar hun oorsprong ligt.


Waar andere kosmische deeltjes versnipperd raken of verstoord door interstellair gas of worden afgebogen door kosmische elektro magnetische velden, vliegen neutrinoā€™s ongehinderd in een rechte lijn door de ruimte!


Door deze lijn te ā€œvolgenā€ kom je dus uit bij hun bestaansbron. Met andere woorden:

De spookdeeltjes, de neutrinoā€™s, zijn de ENIGE BOODSCHAPPERS die recht naar hun bron wijzen.

Zonder archontische afleiding, zonder Luciferiaanse Demiurgische krachten, zonder ego bewustzijn en zonder innerlijke ruis!


Icecube Neutrino Observatory was in staat om per hoge uitzondering welgeteld Ć©Ć©n neutrino deeltje (per toeval) te vangen en te detecteren waar deze vandaan kwamā€¦


EĆ©n enkel klein ongezien piepklein ongeladen neutrino deeltje, wat alle informatie over tijd en ruimte omvat, leidt de mensheid de weg terug in de Kosmosā€¦

Dat ene deeltje, misschien nog minder dan 1% van alle materiele werelden (YT LICHTKIND FILMPJE #55 en #54), liet zien dat het afkomstig was van een ver sterrenstelsel BUITEN de Melkweg, met een gigantisch zwart gat in het centrum. Een Blazar.


Een Blazar is een sterrenstelsel met in het midden een gigantisch zwart gat dat materie aan het opslokken is. (het opslokken van oude materiele werelden waardoor deze verdwijnen, zoals ook in deze huidige Eindtijd gaande is).


De energie die hierbij vrij komt, is een zeer krachtige gebundelde stroom van elektromagnetische straling en deeltjes, welke uitgezonden worden binnen de sterrenstelsels. Met behulp van deze energiestromen kunnen middels zeer geavanceerde nanotechnologieƫn de Demiurgische werelden geschapen worden!


Zie de boeken NIEUWE DAGERAAD voor de Esoterische, Goddelijke Kosmische omvang en Kennis o.a. omtrent de werking van Zwarte gaten binnen het Universum en het scheppingsverhaal.


De oorsprong van neutrinoā€™s ligt in een extragalactische ruimte die naar alle waarschijnlijkheid meerdere verschillende potentiĆ«le bronnen bevat, zoals galactische en Kosmische kernen en sterrenstelsels.


Een neutrino is een ultra hoog energetische Kosmische straling.

Deze hoog energetische straling is vele malen moeilijker te bepalen dan de afkomst van laag energetische kosmische stralen.

Ter vergelijk: per jaar valt op 1 vierkante kilometer aards oppervlak, slechts 1 ultra hoogenergetische straal.


De Melkweg waarin de Mensheid en alle menselijke humanoĆÆdes zich bevinden, kunnen met behulp van lage energetische kosmische stralingen gevangen worden gehouden binnen een nanotechnologische, valse Demiurgische zogenaamde ā€œoorsprongā€.


De enkel stoffelijke mens hield de valse evolutie in van een laag energetische zogenaamde ā€œkosmischeā€ ontwikkeling (gevangen binnen lagere energetische kosmische stralen).

Met een valse belofte naar de zogenaamde Demiurgische ā€œoorsprongā€. Deze valse oorsprong werd de zoektocht voor de mensheid door vele levens heen.

De reden dat wij nu in een trans humanistische evolutie kunnen worden gedrukt.

En onderhevig zijn aan een gruwelijke strijd waarin de ondergang van de menselijke ziel op het spel staat.


Begrijp je nu dat deze Eindtijd niets nieuws is onder de zon? En dat jij in een foutieve (nep) kosmische evolutie bent geduwd?


Onthoud dat jij slechts minder dan 1% Oorspronkelijk LICHT nodig hebt, om je Kosmische IK te doen laten ontwaken.

Die ene neutrino laat de Mensheid de weg terug naar zijn Oorsprong zien.


Door slechts je hart te volgen en vaker je (ego) gedachten en angsten te dimmen, geef je deze lichte neutrino's alle vrijheid om jou veilig door de Eindtijd te loodsen.

Zolang wij hierin niet voor onszelf een obstakel zijn en op die manier de kostbare "flow" van hun route in ons leven onvoldoende ervaren.


Helma BroekmanĀ©

(delen enkel met bronvermelding: Helma Broekman - LICHTKIND)



T.me/centrumlichtkind


YouTube Kanaal LICHTKIND


NB: in de zomerperiode kan het langer duren voordat je mail beantwoord wordt. Stuur enkel een mail per hoge uitzondering gezien de vele binnenkomst ervan!


In de nabije toekomst treed ik naar buiten om vragen te beantwoorden en lezingen te geven.

Zodra de tijd daar rijp voor is, zal ik dit laten weten middels mijn kanalen.


Bestel de boeken NIEUWE DAGERAAD om de Kosmische Kennis en Waarheid tot je te nemen. Gelieve bij boekhandel Heijink te Hardenberg. Hierdoor houd ik zelf nog iets over per verkocht boekšŸ˜Š



Een DONATIE is welkom om mijn werk te kunnen voortzetten. Gelieve ovv ā€œdonatieā€ mailen naar info@lichtkind.nl










Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page