top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Nieuwe Dageraad boek II SCHREEF AL IN 2017 OVER DE ONTKOPPELDE ZIEL!

NIEUWE DAGERAAD BOEK II SCHREEF IN 2017 AL UITGEBREID OVER DE ONTKOPPELDE ZIEL IN DE MENS.


Er is niets nieuws onder de zon, daar enkel dat steeds meer mensen de realiteit onder ogen beginnen te zien. De OORSPRONKELIJKE GODDELIJKE WERELD gaf al ruim 5 jaar geleden door wat er NU gaande is in de wereld.


Met andere woorden: in Boek II NIEUWE DAGERAAD WORDT IN DETAIL VERWOORD WAT ZICH HEDENDAAGS ONDER DE MENSHEID AFSPEELT!


Letterlijk citaat:

NIEUWE DAGERAAD boek II (pag. 286):


'Zodra een ziel lang genoeg ontkoppeld is van zijn Geest, dus moegestreden is van het spel waar nooit een eind aan komt, treedt er verschrompeling in zijn energieveld op....


.... De volgende stap is dat het lichaam, zowel etherisch als fysiek, weinig tot niet meer bezield is.

Dat is te herkennen aan mensen, die het doel van het bestaan niet meer weten en routinematig hun leven leiden. Het is te zien aan de holle blik in hun ogen. Ze kijken vaak onder uit, omdat de levensglans van de ziel in hun ogen is gedoofd.

Kortweg gezegd: ze leven zonder bezieling...


(pag. 287): Dat is de reden waarop de antichrist heeft gewacht en de reden waarom de matrix is gecreëerd.

Nu kan namelijk de overname van het lichaam plaatsvinden en de aura volledig op het mechanische elektromagnetische veld worden aangesloten.

De aura is uitgeschakeld, doordat de bezieling mist en hierdoor kan de technologie van de matrix de aura en dus het lichaam volledig aansturen.

Als een zielloze robotachtige lopen jullie dan rond. Zelf niet in staat om als individu nog langer te voelen. Immers alle gevoelens en emoties worden vanuit de matrix in jullie aura gedownload....


Het is letterlijk: de eindtijd der zielen!

We noemen dit aanstuurbare lichaam, zonder bezieling dan ook niet voor niets een transhuman ras, een loze humanoïde vorm, zonder enige vorm van echtheid en individualiteit.

De laatste stap is namelijk dat deze 'levens-loze of levenloze' zielen als groep aangestuurd worden vanuit de matrix en ingezet worden als werkers en vechtersras...'

Helma Broekman©


Svp de NIEUWE DAGERAAD BOEKEN bestellen bij boekhandel Heiijnk te Hardenberg.






Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page