top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Ode aan de dood? Wat iedereen vreest maar niemand wil weten.

Het huidige sterftecijfer is in de aardse tijd januari 2023 voor het eerst hoger dan het geboortecijfer van de mensheid.

Plotselinge sterfte, super kankers die binnen enkele weken de kop op steken, heftige bizarre doch medisch niet te verklaren klachten en afschuwwekkende ziektebeelden teisteren in oplopende mate de aardse bevolking.

Het onheil wil liever niemand erkennen, maar het pure kwaad raast momenteel over de aarde.


En waar houdt het op?

En waar stopt het?


De meeste ambulances rijden tegenwoordig met nog alleen de zwaailichten aan. Anders zouden we elk uur de sirenes horen…

In het verkeer zijn we tegenwoordig drukker met het alert zijn op het onvoorspelbare rijgedrag van onze medemensen, dan met ontspannen rijden op de wegen.

De dood en (over) sterfte doen vandaag de dag overal drastisch hun intrede maar gek genoeg, willen we het er liever niet over hebben want het komt wel heel dichtbij.

Iedereen heeft inmiddels in zijn kennissen-, en familiekring de verwoestende uitwerkingen van de spuiten al ervaren en zelfs bij sommige nog jonge kinderen, schrik je van hun zwart omrande blik, die zich rondom hun ogen schokkend aftekenen…


Onze ogen huilen maar de tranen komen niet.

Onze monden branden maar de woorden komen niet.

Onze harten schreeuwen maar de onmacht uiten we niet.


Respect voor de begrafenisondernemers, zij zien zoveel maar klagen niet. Ze kunnen hun woorden niet uiten want gegevens worden uit de database gewist.

De overweldigende plotselinge sterfgevallen worden aan toeval overgelaten en de zogenaamde “long Covid” of de herrezen “griep” als schuldige aangewezen, waarbij het medisch personeel de met patiënten uitpuilende ziekenhuizen, het nog amper langer trekt.

De kabinetsleden hebben de 3e en 4e zogenaamde “booster” in placebo vorm genomen en de reguliere media voert trouw als slaven hun PR campagnes uit.

De mensheid wordt flink te grazen genomen en in minder dan een decennia zullen met deze sterftecijfers weinigen nog over zijn.


We kunnen er misschien niet over willen praten (schrijven) maar dat lost het pure kwaad niet op.

Beter is om onze ogen te openen en dicht bij onszelf te blijven want hel en verdoemenis daalt steeds dieper over de mensheid neer.

En hoewel het abonnees zal kosten en men het liever niet wil horen, kunnen we niet langer doen alsof het er niet is:


Begrafenis ondernemers praten over forse toename van “plotseling overlijden” en zien de meest bizarre processen in de overleden lichamen gebeuren.

En hoewel niemand durft uit te spreken, laat staan te vermelden zijn de bizarre symptomen van overledenen niet meer te negeren en beginnen een steeds rauwer beeld te krijgen:


Het bloed van overledenen is tegenwoordig niet meer donkerrood (soms ook nog wel blauwig), maar zwart en dan in de kleur van de donkerste nacht…

De huid vertoont meer dan ooit zwarte verkleuringen welke aan de rechterkant bij het hart, keel, arm en rechter borst zich aan het verspreiden is naar het hoofd.

De nek lijkt te verdwijnen omdat het hoofd als het ware hierin is weggezakt.

Voorheen was (met bijvoorbeeld balseming of preparatie van het lichaam) het bloed nog enigszins stromend, tegenwoordig zit het vol met stolsels met daarin witte slierten als spaghetti vorm.

Zelfs nog buiten het lichaam groeien deze slierten, gaan door met klonteren en beginnen uit zichzelf te bewegen!

Een zelf assemblerende vorm met een buitenaardse intelligentie, die de mensheid ver te boven gaat.


(zie hiervoor mijn artikel: DROOM OF NACHTMERRIE van 9 augustus 2022)


En alsof dat nog niet afschuwwekkend genoeg is, zwellen de lichamen op tot in het extreme.

Natuurlijk is dat een deel aan natuurlijke ontbindingsgassen te wijden, maar deze zwelling is wel heel extreem:

De overledenen passen niet meer in de kisten, soms springen de kistnagels zelfs uit hun spelonken en puilen de ogen als “kikvorsen” uit.


Voor degenen die niet langer hun ogen willen sluiten en de rauwe werkelijkheid onder ogen durven zien:

Het boek Openbaringen weet te vermelden dat de mensheid zich bevindt in de 7 plagen die de aarde en hen volop teistert en daar is geen ontkomen meer aan.


En ik zag uit de bek van de draak, uit de bek van het beest en uit de mond van de valse profeet drie onreine geesten komen, als KIKVORSEN. DIT zijn namelijk de geesten van de demonen, die tekenen doen en die uitgaan naar de koningen van de aarde en van de hele wereld, om hen te verzamelen voor de oorlog van de grote dag van de almachtige God”.


Het duister neemt steeds meer bezit van onze aarde, onschuldige mensen nemend, om zich heen graaiend waar het vernietigen kan.

Het is nu zaak om goed op jezelf te passen en dagelijks de GODDELIJKE BESCHERMING aan te roepen en liefdevolle meedogendheid naar al die arme medemensen te tonen.


Wees respectvol naar ALLE mensen want wij zijn van HETZELFDE aardse unieke en Oorspronkelijke ras.

Ons Bewustzijn is gelijk aan alle andere buitenaardse bewustzijnsvormen, doch voor de meesten (nog) niet beschikbaar in hun dagelijkse ZIJN.


WEES NIET BANG, maar zie wel het pure kwaad dat hedendaags over de aarde tiert, om jezelf in veiligheid te houden.


Laat LIEFDE en ONTWAKING je Goddelijke leidraad zijn.


Het aardse ras gaat dit redden, maar helaas niet zonder slag of stoot. Blijf daarom in Vertrouwen.


Helma Broekman©


NIETS UIT DIT ARTIKEL MAG ZONDER VERMELDING VAN DE AUTEUR WORDEN GEDEELD.


Onze email problemen zijn inmiddels opgelost, maar zoals gebruikelijk moeten wij het beantwoorden van e-mails vanwege de grote hoeveelheid beperkt blijven houden. Bij voorbaat dank voor uw begrip!


Wil je een (kleine) bijdrage leveren? Dat is heel fijn…


LICHTKIND o.v.v Donatie.

NL91 INGB 0398 6145 47Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page