top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Onzekere toekomstige tijden

De Kentering die niet alleen IN de mens zelf en aardse sfeer plaats dient te vinden, doch tevens in het astrale veld, heeft alles te maken met de kentering die ook op Kosmisch vlak gaat plaatsvinden.


Met de industriële ontwikkelingen en wetenschappelijke ontdekkingen werd de levensstandaard van de mensheid langzaam aan verplaatst van een “natuurlijk” biologisch evenwicht tussen mens en planeet (de aarde), naar een kunstmatig chemisch evenwicht tussen mens en aarde waarin het leven zich nog enkel middels de rationele verklaringen van de mentale geest der mensheid afspeelt.


De alsmaar toenemende ontkennende Kosmische processen en vergeten herinneringen aan haar Ware afkomst heeft de Mensheid in een veelvoud aan noodlijdende processen geplaatst, zodat ze steeds meer vergat wie ze werkelijk was en waarom ze zich hier op deze planeet bevond…


Door een afgesloten ruimte van tijd en coördinatie graad binnen een zorgvuldig aangestuurd elektromagnetische veld te houden, kon de matrix ontstaan.

Het doel van deze matrix was niet alleen om de evolutie van de Mensheid volledig onder controle te houden, maar tevens om de aarde en het zonnestelsel te voorzien van een DNA welke kan versmelten met een ander niet menselijk DNA.


De verschuiving van de Aardas is een kosmisch gegeven wat door velen nog wordt onderkend.

De geografische polen van onze planeet veranderen voortdurend van positie totdat het moment daar is dat de grote ommekeer plaatsvindt en de Aardas daadwerkelijk kantelt.

En hoewel de aarde gewoon blijft ronddraaien als voorheen, kan het Noorden nu het Zuiden worden en de zon opkomen in het westen.


Met de huidige stand van “kosmische” zaken, komen de tegengestelde polen juist rond de evenaar te liggen. De nieuwe noord- en zuidpool komen dan ergens bij India/Indonesië en het noorden van Zuid-Amerika te liggen.

De Aardas gaat namelijk niet 180 graden kantelen maar vermoedelijk 89 graden. Een kwartslag dus. Het huidige zuiden wordt dus het nieuwe oosten. Vanuit richting België komt de zon dan op en gaat richting Groningen onder. Weer eens een ander beeld😊

Dat deze verschuiving van de Aardas gepaard gaat met onvoorstelbare natuurrampen is een logische conclusie. Immers: de hele planeet roteert om haar eigen kern waarbij de totale elektromagnetische velden van tijd en ruimte coördinaten volledig op haar kop komen te staan.


Het bijzondere positieve aan dit gegeven (laten we het maar van de, hoe ironisch 😊“zonnige” kant bekijken), is dat met deze verschuiving van Aardas eveneens de hele zorgvuldig op gebouwde matrix in diggelen valt.

De ineenstorting van dit (kunstmatige) elektromagnetische veld geeft in één keer de vrijheid aan de Mensheid terug, waarbij het volledige luchtruim in een open verbinding met de Melkweg staat.


Alle vroegere beschavingen die onze planeet rijk is en alle buitenaardse levensvormen die onze planeet hebben bezocht wisten van dit enorme Kosmische gegeven wat zich eens in de 10 a 20 duizend jaar afspeelt op onze planeet.


In plaats van “The Great Reset” spreken we nu eens over “The Great Shift”.


Onder de Grote Piramide van Gizeh, de verborgen kamers onder de Sfinx, de onvoorstelbare geavanceerde ruimtes diep verscholen in de Tempelberg en de krachtige piramides in Bosnië en de Oekraïne, liggen de (buitenaardse) boeken, geschriften en papyrus rollen gemaakt van een onvernietigbaar buitenaards soort folie, welke zichzelf tekens opnieuw in de oorspronkelijke vorm terug regenereert.

Beschreven met hoe een huidige populatie kan overleven, het DNA kan worden veilig gesteld en bedoeld om een zondvloed te overleven.


Alle oorlogen, wetten en regels zijn zorgvuldig om deze Kosmische informatie heen gebouwd.

Als een groot machtig duister imperium, waarbuiten de Mensheid gehouden wordt.


Net zoals er nu de hype is ontstaan dat op 24 september a.s. het nodige te gebeuren staat.

En tja…het kan allemaal wel, alles wat vandaag de dag met zekerheid gesteld kan worden, is dat alles onzeker is!

Maar het LICHT zal nooit toelaten dat de mensheid in paniek wordt gebracht door een bovengenoemde datum waar binnen 1 dag er een immense (financieel, economisch of oorlogse) crash zal ontstaan.


De vele skeletten en buitenaardse schedels die op de aarde zijn gevonden worden door de autoriteiten en de overheid zorgvuldig verborgen en in een andere werkelijkheid weggezet.

Dat vele van deze vondsten aantoonden dat reptiliaanse “menselijke wezens” onze planeet bevolkten en het menselijke DNA infiltreerden, wordt stelselmatig ontkend.


We gaan een onvoorstelbare bizarre toekomst tegemoet.


Omdat Mensheid eeuwen lang is weggehouden van de Kosmische Kennis en de ware geschiedenis van haar aarde.


De nanotechnologie en intelligente mRNA wetenschap is verder dan elk normaal denkend mens zich voorstellen kan.

Dezelfde nanotechnologie en mRNA techniek wordt nu tegen de Mensheid ingezet om hen volledig te laten verdwijnen in haar huidige bestaande vorm.


Elke Elitaire miljardair, alle Koningshuizen en belangrijke machthebbenden, zijn bang voor de grote poolverschuiving die ons rest.

De normale mens bouwt geen bunkers en raketten om naar Mars, de maan en Ceres (een grote asteroïde) te vluchten.

Wij zullen het met ons thuishonk op de aarde moeten doen.


Generatie op generatie hebben we onze innerlijke wijsheid, plezier en goede bedoelingen, doorgegeven middels onze genen, die nu in ras tempo worden aangetast.

Vluchten kan niet meer, enkel schuilen.


Niet in bunkers of ondergrondse kelders.

Nee, schuilen middels je Innerlijke Licht onder de vleugels van GOD, het AL WAT IS.


Niemand gaat daadwerkelijk verloren, zolang we ons leven blijven leiden op onze eigen liefdevolle, altruïstische, maar soms noodgedwongen ook ego centrische manier.

Blijf dicht bij jezelf en houd vertrouwen.


Je hebt het duister en de toekomst niet in handen, doch enkel het GODS vertrouwen en je Innerlijke Licht.

Dat zal je leiden door elke Kosmische gebeurtenis en proces op aarde heen.


Zie binnenkort mijn nieuwste LICHTKIND filmpje.


Helma Broekman©t.me/centrumlichtkind

t.me/Lichtkind_Lightchild


YouTube kanaal LICHTKIND

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page