top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Oud zeer, slangengif en Icke.

Deze laatste 2 maanden van 2022 bevinden zich in de zogenaamde “opschonings-, uitzuiveringszone wat betekent dat iedereen voor zichzelf in min of meerdere mate te maken krijgt deze periode met mensen, thema’s en oude pijn van vroeger.

Eigenlijk alles wat met “oud” te maken heeft.


Binnen het Gods Plan van de Mensheid is het noodzakelijk dat oude ballast en aura verzwarende processen het systeem verlaten om “lichter” mee te kunnen gaan in de tijd die voor ons ligt met alle beproevingen die daaruit voortvloeien en alles wat ons nog te wachten staat.

De mens mag zo goed als geen “voetafdruk” achter laten op de oude aarde zoals we die de laatste 13.000 jaar hebben gekend en geleefd. Al zijn oude processen, onopgeloste thema’s en verzwarende gevoelens richting die ander blijven op de oude aarde achter als zijnde restenergie. Restenergie van jou dat het duister gaat hergebruiken om naar de climax van deze Eindtijd toe te werken de komende jaren.


De tijden zullen voor iedereen als zwaar, vermoeiend en belastend worden ervaren en eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ook ik danig ben ingehaald door mijn verleden en met de laatste restjes “oud” aan het doorwerken/afwerken ben.

De meeste mensen vinden het lastig om hun innerlijk te ervaren en staan liever niet stil bij de vaak lastige en moeizame processen die zich daar aandienen.

Liever wordt gekeken naar de mega vele berichtgevingen zoals die middels social media en de (alternatieve) media tot ons komen.

Er is vanuit de overheid alles mee gemoeid om de mens met zoveel mogelijk informatie te bombarderen en murw te slaan, zodat in lange leste niemand nog langer door de bomen het bos ziet en de echte waarheid ver is te zoeken.


Het beste wat je deze fase binnen de eindtijd kunt doen is niet alleen lief zijn voor jezelf en je naasten, maar tevens afwerken met al het oude zeer en al die oude energieën die niet langer je wezenskern dienen.

Neem afstand en mogelijk zelfs afscheid van mensen die je verzwakken in plaats van versterken en als je dan toch bezig bent, is het ook handig blikvoer en een preppakket in huis te halen.

(blikvoer omdat in de laatste fase van het einde der Tijden er stoffen in de atmosfeer zullen komen die het voedsel zullen bederven, waarvan opgetekend in het Aarde archief van het huidige aarde bewustzijn der mensheid).


Het slangengif wat in de mRNA injecties is binnengebracht zal de komende jaren zijn uitwerking in de Mensheid niet missen.

(in boek NIEUWE DAGERAAD II is deze informatie al in 2017 vanuit het Oorspronkelijke veld ontvangen).


Officiële wetenschappers hebben onlangs talloze resten van slangengif in Covid slachtoffers ontdekt.

Het gif van de zogenaamde “kegelslak” en de Australische bruine slang (en mogelijk nog andere) zijn gebruikt om deze genocide achtige mRNA injecties als biologisch wapen tegen de mensheid te gebruiken, waarbij er middels nano technologie constante codes worden doorgeven aan het biologische genen systeem van de geïnjecteerde mens zelf.

Wetenschappers kunnen vanaf nu officieel bevestigen dat er tientallen gif peptiden in covid-19 slachtoffers zijn gevonden.

Deze toxine achtige peptiden zitten in plasma, urine en fecale (ontlasting) monsters van de covid-19 patiënten.


Ook hier mogen we er bijna niet over noemen en worden angstvallig de lippen op elkaar geperst, maar feit is dat het voor de ongevaccineerde mens langzaam aan steeds gevaarlijker wordt in de (normale) omgang met die ander.

Het mRNA is overdraagbaar in nagenoeg alle lichaamsvloeistoffen en uitwerpselen wat al betekent dat te dicht op die ander staan tijdens iets als simpelweg “praten”, gepaard kan gaan met speekseldeeltjes die driftig over en weer vliegen tijdens een goed gesprek.


Wat gaat het slangengif in onze medemens doen en hoe verhoudt zich de ontwikkeling van de mensheid als geheel de komende jaren?

Is het je niet opgevallen dat zachtjes aan veel mensen hun spontaniteit en intensiteit in het leven zijn verloren en emoties zijn afgevlakt?

Is het je niet opgevallen dat je steeds vaker lichamelijke klachten krijgt als tranende, rode ogen, hoestprikkels, geïrriteerde luchtwegen of krampende darmen naarmate je langer in zoiets simpels als bijvoorbeeld een supermarkt bent?


Het slangengif creëert iets (nu nog) onzichtbaars binnen de mensen wat langzaam aan iets doet met niet alleen hun gezondheid maar tevens met hun innerlijke levensvlam.

Gelukkig hebben we David Icke die helaas niet naar Nederland mocht komen, iets wat me ten zeerste spijt.

Hij had de massa kunnen bereiken tijdens de vredes demonstratie en het taboe van het “reptielen gif” openbaar kunnen maken.

Maar Rutte stak hier in opdracht van, een stokje voor.


De Elite is naar het lijkt in paniek vanwege David Icke.

Maar waarom lijkt ook hier weer een raar smaakje aan te zitten want als hij werkelijk zo’n gevaar was voor de Elite hadden ze allang met hem afgerekend, toch?

Let wel, ik wil geen “heiligschennis” plegen, maar wees eens eerlijk: ligt het er allemaal niet iets teveel duimendik bovenop?

Icke die nu door de overheid wordt geweerd en toevallig Baudet die onlangs zich het “reptielen bewustzijn” liet ontvallen.

Heel Nederland in rep en roer.

Wat als ook Icke (bewust of onbewust) nu eens door de Elite wordt ingezet als een ordinaire “katvanger” die de wakkere “muizen” in de val van het duister leidt?

Want één ding is echt zeker en dat is dat het duister zijn ingangen en methodieken tot in de puntjes al jaren lang heeft voorbereid.


Gelukkig kent ook het LICHT zijn tegenstander en weet van het begin en het eind.

De Eindtijd is nog niet voorbij en we zullen nog vaak een diepe ademteug moeten halen maar pas op dat je hierbij niet het mRNA zelf je longen binnenkrijgt.

Werk af met je oude demonen en oude processen welke niet langer jouw innerlijke Licht nog dienen.

Door nu de goede, liefdevolle keuzes voor jezelf en je dierbaren te maken, kun je in Lichtheid de komende jaren leven, zonder de ballast waartoe het duister je hedendaags verleidt.


De Goddelijke bescherming zal enkel dan als een liefdevolle mantel je kunnen omhullen, waardoor je veilig de nabije toekomst wordt ingeloodst.

Blijf in vertrouwen maar wees voorzichtig. Geloof niets meer wat die ander doet of zegt, dan enkel je eigen onderbuik gevoel.


Op naar het komende jaar!

We zullen het redden.


Helma Broekman©


www.lichtkind.nl

www.nieuwedageraad.nl


(Ons nieuwe LICHTKIND (LK) Platform met ondersteuning van Xander Nieuws (XN), heeft vertraging opgelopen wat niet verbazingwekkend was. De tegenwerking is tegenwoordig enorm, maar LICHTKIND gaat stug door om het Goddelijke Informatie veld onder de mensheid te blijven brengen)


t.me/centrumlichtkind

t.me/lichtkind_lightchild


YouTube kanaal LICHTKIND


NB: binnenkort misschien wel mijn BELANGRIJKSTE VIDEO OPNAME TOT NU TOE online: hoe het duister de mensheid gebruikt om zijn imperium uit te breiden.

(ook deze opname werd danig tegengewerkt, maar komt binnenkort online!)


Maria kapelletje uit mijn geboortedorp.
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page