top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Proefdruk NIEUWE DAGERAAD III

Proefdruk NIEUWE DAGERAAD III!


Vanmorgen per post is de proefdruk van ND III gekomen!

Wow! Wat een boekwerk! Wat een informatie! Ruim 400 pagina’s dik!

Ben er zelf van onder indruk…al dat werk, al die jaren, door barre tijden heen is daar nu toch de informatie van het LICHT / DE OORSPRONG waar zoveel mee gemoeid is geweest om dat te ondermijnen.

Maar NIET is gelukt!


Als je de informatie leest en het boek ziet dan begrijp je het enorme belang van dit boek en waarom er zoveel tegenwerking op is geweest.

Niet alleen is de NIEUWE DAGERAAD REEKS een stuk van mijn levenswerk, maar tevens groeit mijn bewustzijn met de boeken mee, exact zoals het OORSPRONKELIJKE LICHT werkt.

Teveel in het nu alle informatie tot mijn beschikking krijgen/hebben zou enerzijds voor mijzelf onleefbaar worden maar anderzijds, en dat is van levensbelang, door het duister gepakt (kunnen) worden en het LICHT weet dit.


De unieke informatie in NIEUWE DAGERAAD III is niet eerder naar de aarde gekomen en komt van ver buiten ons zonnestelsel, sterker nog van buiten de Melkweg, uit de OORSPRONG zelf.

Het is een informatief, liefdevol, doch uitdagend boek wat de mensheid niet alleen door deze tijden heen zal loodsen maar tevens over alle tijden heen zal gaan!


In de inhoudsopgave zie je een klein stukje van de inhoud.


Hoe nu verder?

De proefdruk (ook van NDI en NDII die ook in eigen beheer uitgebracht gaan worden) van NIEUWE DAGERAAD III is klaar en moet door mijn zoon en mij nog nagekeken worden.

De verwachting is dat binnen een week we opdracht tot drukken kunnen geven aan de drukker.

Vooralsnog kunnen er 1500 exemplaren worden gedrukt, dit is dankzij jullie mogelijk gemaakt en wordt bekostigd van de donaties.

Waarvoor mijn grote dank!


Van de boeken NDI en NDII zijn er tegen de 10.000 exemplaren van verkocht en nog steeds worden dagelijks deze tijdloze en eveneens unieke boeken aangeschaft.


Om de boeken in de toekomst veilig te kunnen blijven stellen én omdat de huidige uitgever (Heijink) de boeken vanwege de informatie niet langer wil uitgeven, hebben we besloten om over te gaan op de eigen uitgifte en distributie van de boeken.


Zodra de proefdruk door ons goedgekeurd is, kan worden overgegaan tot drukken van de boeken!

Dit proces duurt ca 4 weken en daarna…kan het worden verspreid!


Omdat we zelf ook inzien dat 1500 exemplaren gezien de verkoop van de NIEUWE DAGERAAD REEKS aan de lage kant is, durf ik hierbij toch een oproep te doen.

Indien je een (kleine) bijdrage kunt missen en je draagt mijn kanaal een warm hart toe dan zou het heel fijn zijn als je op voorhand wilt doneren, zodat we de drukker opdracht kunnen geven tot het drukken van meer boeken in één keer.

Natuurlijk alleen als dit lukt en voor jou goed voelt, maar dat is duidelijk denk ik.


Hierbij voeg ik alvast wat (eigengemaakte) foto’s toe van de proefdruk zodat je alvast een voorproefje hebt!

Nogmaals heel erg bedankt voor jullie steun en aanwezigheid!


Liefdevolle groet van Helma Broekman

(auteur van de NIEUWE DAGERAAD boekenreeks)


Je kunt doneren op:

LICHTKIND

NL91 INGB 0398 6145 47

o.v.v. DonatieRecente blogposts

Alles weergeven

댓글


댓글 작성이 차단되었습니다.
bottom of page