top of page
Zoeken
  • Lichtkind

Speling van het lot

Was de strenge lockdown afgelopen maand in Nederland nu echt wel nodig? Diende het ons aller belang dat voor de zoveelste keer al die mooie mensen opnieuw het mes op de keel kregen en hun financiële toekomstige gat, alsmaar groter zien worden?

Zoveel lijden en zoveel angst. Het onrecht waar je geen kant mee op kunt. Verplichte lockdown terwijl je hart ligt bij je zaak en het ontvangen van mensen en klanten.


Opnieuw dienen we braaf als kleine kindjes, om 5 uur naar ons huisje te gaan, waar we moedeloos en uitgepuft op de bank neer ploffen en maar op tijd naar onze bedstee gaan.

Slaap zacht.

Droom fijn.

Hopelijk is morgen alles anders.


Dan komt de (mechanische) zon weer op en kunnen we weer de frisse (grafeen) lucht inademen. Via deze projecterende bol krijgen we af en toe nog een vleugje licht per dag te zien.

De wolken lijken ook steeds gekker te worden: nog nooit zijn er zoveel rare vormen en bizarre kleuren in de lucht waargenomen.

Snel nog even naar de winkel, dan kunnen we contactloos betalen en droogt de antidesinfectans onze handen een keer minder uit.


We mogen vanaf nu met een medisch mondmasker rondlopen, die we opnieuw met de pin betalen natuurlijk of zo’n “eendenbek” masker op onze smoel laten zetten.

Heerlijk, kunnen de morgellons nog beter, diep onze neusgaten binnendringen om ons onderbewustzijn intenser te indoctrineren.


De nachten zijn over algemeen zeer licht. Op het platteland zie je dat goed. De satelliet verstopt in de (kunstmatige) maan, heeft het er maar druk mee om zijn opgevangen elektro magnetische straling, ons luchtruim in te zenden.


De feestjes in de ambtswoning van Johnson rijzen de pan verdorie uit. Zijn perversiteit is steeds lastiger te onderdrukken en zijn eigen innerlijke demoon haalt hem nu genadeloos in.

En natuurlijk moet Elisabeth laten we haar liefkozend “Lillibeth” noemen, haar perverse zoon alle titels ontnemen, want anders komt ze er niet meer mee weg. Maar ach, zij weet net zo goed als jij en ik, dat de “Roman Court” altijd al voor het duister is.


Valt het je niet op dat er overal gekke bokkesprongen (die van Baphomet) gemaakt worden? Hoe het hele gevoelsleven en de driften van al degenen die hun ziel en zaligheid aan het duister hebben weggegeven, nog amper te onderdrukken zijn?


De Jonge mocht voor het eerst de persconferentie vanuit zijn luie zetel waarnemen. De donkere holle gaten waar zijn ogen behoren te zitten, konden niet langer worden ontkend.

Zijn vervanger lijkt gepokt en gemazeld te zijn door het leven en weet de klappen en slagen te incasseren.

Rutte staat nog steeds fier rechtop als een wassen autoriteit, waar aan niets mag en zal blijven kleven.

En toch….

Komen er barsten. In het zorgvuldig uitgekiende spel. Van het duister.


De innerlijke schaduw van zijn marionetten, ontwikkelt zich bij steeds meer van hen, tot een gigantische, innerlijke demoon: een schaduw entiteit van zichzelf, die zodra hij sterk genoeg is, zijn eigen leven gaat leiden IN degene zelf.

Steeds meer zie je dit wereldwijd gebeuren: de mens raakt ondergeschikt aan het duister zelf.


Telkens wordt er uitgeprobeerd hoe ver het duister de mensheid kan krijgen. Om de absurditeit van het inmiddels dagelijkse leven, als normaal te accepteren.

De afgelopen lockdown, de “nieuwe” mondmaskers….hoe ver is mensheid bereid te gaan?

Het duister heeft deze antwoorden nodig, zodat het hier zijn strategie telkens op aan kan passen. Zorgvuldig balancerend op wat net nog kan en wat (nog) niet.


Want het weet: er is in steeds meer mensen iets gaande.

Iets wat broeit….en wat steeds sterker wordt. Wat het duister koste wat kost moet onderdrukken, omdat de ware mens hem anders ontstijgt.

Het duister is bang voor dat wat in steeds meer mensen groeiende is. En het moet dus weten waar wij allemaal staan.


Maar weet je wat nu zo mooi is?

Wij hoeven enkel maar dat wat in ons is, te blijven volgen. Te koesteren als een parel in de zee.

Want wij worden door dat wat in ons gaande is, geholpen. En we noemen het LICHT.


Het duister haalt de meeste mensen in.

Blijf kijken in andermans ogen. Blijf voelen hoe je energieveld op die ander reageert.

Gebruik deze belangrijke signalen als bakens om je pad zorgvuldig te lopen. De keuzes te maken in je leven, die zich aandienen vanuit je hart.


De innerlijke demonen van vele mensen, gaan de komende maanden steeds meer verschijnen. Als een leger van het duister zelf.

De mensheid zal worden getest, uitgedaagd en getreiterd.

Maar jij kent de signalen waarmee het duister werkt. Filmpje Lichtkind #30.


Steeds meer komt nu wereldwijd het duister naar buiten. En naar boven in sommige mensen.

Het kan niet langer meer worden onderdrukt. Omdat al degenen zijn kracht inmiddels te sterk hebben laten worden.

Hun schaduw haalt hen de komende tijd steeds meer in.

Misschien wordt het voor je lastig. En daarom:

Vraag je niet langer af wat hen bezielt of waarom zij deze keuzes maken.

Laat de Goddelijke wetten hun werk doen. Alles gaat zoals het behoort te gaan, zoals je nu al bij enkelen de eerste barstjes ziet.


Blijf dicht bij zelf en loop je leven licht.

Er zijn al beproevingen genoeg, die nog zullen komen. Maar alles verloopt volgens de wetten van Gods plan. Het is de speling van het lot, zoals we dan maar zeggen. 😊

In this game, we’re all-in together!


Onderstaand lied resoneert exact qua trilling met deze fase binnen de Tijd.

Sluit even je ogen en luister naar de klank….in verbinding met elkaar, maar toch apart.


NB: draag je LICHTKIND een warm hart toe, dan is een vrijwillige bijdrage zeer welkom.


Stuur hiervoor een mailtje naar: info@lichtkind.nl ovv. Donatie.


Helma Broekman

www.nieuwedageraad.nl

www.lichtkind.nl


t.me/centrumlichtkindRecente blogposts

Alles weergeven
bottom of page