top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Straling

De afgelopen week hebben steeds meer mensen last van draaierig zijn in hoofd, hoofdpijn, suizende oren, wazig zien en licht in hoofd voelen.

Duizelingen en vage misselijkheid in stapsgewijze aanvallen.

Een collega van mijn middelste was in weekend naar feestje geweest en kwam terug met fikse ontstoken ogen.

Dat het van “shedding” komt wordt natuurlijk niet vermeld maar het lichaam moet dagelijks de nodige spikes, en nog erger mRNA, er weer uit werken en dit gaat nou eenmaal gepaard met klachten.

En daar waar op dat moment je zwakke plek zich in het lichaam bevindt, komt het er middels een klacht, ziekte of symptoom eruit.

Hedendaags draait ons immuunsysteem overuren ondanks de rust, ruimte en eventuele ondersteuning wat je het biedt.


Terug naar de duizelingen, druk op hoofd, suizende oren en allerlei “vage” klachten die je niet echt ziek doen voelen maar toch, op zijn zachtst gezegd, zeer opvallend zijn.

Zoals ik al vaak in mijn artikelen en filmpjes laat merken is er heel veel aan de hand in de ongeziene wereld.

De mens kan dit wel (blijven) ontkennen maar dat doet echter niets af aan het feit dat er zich megaveel afspeelt in het astrale en etherische veld.

Het meeste speelt zich ongezien af voor de menselijke ogen maar ondertussen wordt wel telkens ietsje meer de druk op hen opgevoerd en het spelletje steeds geniepiger.


De laatste dagen is er het nodige geëxperimenteerd met elektromagnetische straling en met het aanzetten op her en der verspreide plekken van de 5G stralingsfrequenties.

Zeggen dat de mens hiervan geen hinder ondervindt is een naïeve uitspraak omdat wel degelijk de schadelijke uitwerking hiervan op ons energieveld en DNA is aangetoond.

Niet alleen het geshedde mRNA en alle spikes zijn een fikse aanslag op ons systeem maar daar komt nog eens bovenop alle ongeziene straling.


Op de 5G frequenties bevinden zich ook de afluister apparatuur van de AIVD en de aanloop 4G plus frequenties is al volop om ons heen aanwezig.

Nu is het menselijke lichaam uitermate krachtig in staat om zich telkens opnieuw aan te passen op de “aanvallen” van buitenaf maar ook ons lichaam heeft natuurlijk een grens.

In elke mobiele zendmast zit onderin bij de voet een soort modem die aangesloten is op het glasvezel en die gaat weer naar een wijk “kast”, een soort straatkast.

Deze zenden alles naar een regionale kast die weer in verbinding met een “Zara” staat, een hele grote kast waar alle verbindingen op binnen komen. Hiervan zijn er in Nederland 4 aanwezig.

Zara heeft internationaal verbindingen en gaat de hele wereld over, zelfs onder oceanen door.


De modem in de voet van 5G masten is aangesloten op glasvezel.

Glasvezel werkt op licht en 5G werkt op radiofrequentie.

Het lijkt erop dat er inmiddels dus ook een matrix van glasvezel zich onder onze voeten bevindt evenals het stralingsnetwerk boven onze hoofden.


Kriskras door Nederland lopen er van de ene stad naar de andere krachtige WiFi straalverbindingen die eveneens een krachtige straling uitzenden waarop het lichaam reageren kan.

Mijn jongste ziet ze zelfs her en der lopen als fel groene dunne scherpe lijnen. Het hele landschap door.


Dan komen er nog eens de proton- en gammastralingen van de zonne-uitbarstingen bij kijken en in combinatie met het afnemende elektromagnetische veld van de aarde lijkt het een onbegonnen zaak voor de mensheid te zijn.


Er wordt zoals gezegd veel geëxperimenteerd met de mensheid en dus ook met ze onderhevig te stellen aan pittige stralingen.

Van verreweg de meeste stralingen hebben we geen noemenswaardige last, maar door het opvoeren van de frequenties en het sluiten van de rasters boven onze hoofden en onder onze voeten, hebben in sommige delen van Nederland momenteel toch beduidend meer mensen last van deze duizelingen, hoofdpijn, suizende oren en een lichte wazigheid zoals het lijkt.


De neiging is om je hele huis “stralingsproof” te maken en jezelf in te bedden in beschermende materialen.

Toch zal het dat niet helemaal (meer) worden want het geklooi met straling en frequenties gaat onverminderd voort en je moet nog wel kunnen blijven leven (en functioneren).

Beter is om heel gecentreerd IN jezelf te blijven en ervoor zorgen dat je eigen frequentie gebundeld en hoog genoeg rondom en in jezelf blijft.

Hoe blijf je bij jezelf?


Een schrijnende vraag wat bewijst hoe ver de mens al van zichzelf is verwijderd.

Maar dicht bij jezelf blijven doe je door elke dag even de nodige ontspanning in lijf en leden te creëren zodat je hele systeem van binnenuit resetten kan.

Lichamelijke arbeid kan ook flink helpen om weer beter gecentreerd te raken net als iets “doen” wat je blij maakt.

Kijken en luisteren naar iets waar je blij van wordt is ook een sterke evenals goede muziek opzetten tijdens je arbeid en af en toe humoristisch zijn.


Maar het allerbelangrijkste is (en dat is nog van het meeste belang!) om je frequentie voldoende hoog te houden. En dat doe je door een goede balans te zoeken tussen met jezelf bezig zijn (ontspanning en liefde voor jezelf) en het ervoor anderen zijn.

Een valkuil waarin velen stappen is dat je inderdaad met jezelf aan de slag dient te gaan maar als je daardoor juist egocentrischer wordt en het belang van anderen uit het oog verliest, dan doe je dit niet op de juiste manier.


Door je eigen problemen op te blazen en belangrijker te maken, raak je juist verder van jezelf verwijderd en wordt hierdoor nog egocentrischer.

Enkel denkend aan je eigen belang is niet Gods bedoeling.

Houden van jezelf dient in evenwicht te zijn met houden van die ander, waarin je je eigen veiligheid natuurlijk nooit uit het oog mag verliezen.


Alles is frequentie en wordt in de Melkweg beheerst door elektromagnetische straling.

Door de eigen liefde ook te vertalen naar liefde voor die ander, krijgt je systeem van binnenuit een grote boost om zichzelf tegen al die (vaak) schadelijke stralingen te beschermen.


Besef dat je ziel, je lichaam en je aura niets meer dan stralingsmasten zijn.


Straling van buitenaf kun je niet veranderen.

Straling in je binnenste wel.

En laat dat nou net de krachtigste beschermer zijn.


Helma Broekman©


Een (kleine) donatie is erg fijn.

LICHTKIND

NL91 INGB 0398 6145 47

O.v.v. donatie


NB: BINNENKORT EEN UPDATE OVER NIEUWE DAGERAAD BOEK III!
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page