Zoeken
  • Lichtkind

Uitleg over Geometrische vormen, getallen en Krachtplekken

Geometrische vormen zijn niet per definitie fout.

Een mooie symmetrische vorm of een getal hoeft op zich nog niets te betekenen. Het gaat erom waarvoor het wordt aangewend en met welk doel dit wordt gebruikt.


De staat van bewustzijn is hier wel van wezenlijk belang!

Veel mensen denken alert en wakker te zijn, doch door zich sterk te richten op een geometrische vorm, getal of andersoortig hulpmiddel vernauwt het bewustzijn ongemerkt.


Door deze ongeziene vernauwing van het Bewustzijn kun je gevangen worden door de astrale krachten welke overigens ook hogere “entiteiten” bevat.


De vraag die iedereen zich dient af te vragen is waarom hij of zij het nodig heeft om zich te richten op geometrie of andersoortige hulpmiddelen met bovenstaand gevaar?

De astrale krachten zijn vaak intelligenter dan het menselijke bewustzijn. Sommigen krachten zijn speels, anderen vervelend tot ronduit gevaarlijk.


Een ritueel vangt al gauw je bewustzijn zonder dat je dit beseft.


Indien je het Bewustzijn en jezelf als volledig VRIJ, ONTROERD, BLIJ en LICHT ervaart blijf je vaak vrij van de tegenkrachten die ongezien een loopje met je (gevoel, je kanaal, je denken) nemen.


Veel mensen bezoeken Krachtplekken wereldwijd.

Al deze plekken zijn in handen van het duistere Elite, die natuurlijk al eeuwen lang deze magische plekken vol met veranderingen in het elektromagnetisch veld in bezit hebben.


De mensen die willen helen, zichzelf opladen of steun willen halen uit deze krachtplekken zijn zeer gevaarlijk bezig.

(nog even los van het feit WAT werkelijk de ware intentie is en dat we hier niet over een massa “hype” spreken of domweg interessant willen doen).


Mijn boodschap is al jaren dat de Ware Bevrijding van ieder mens ligt in het bevrijden van de Christus Energie in onszelf.

De Christus energie is de Energie die loodrecht zijn ontstaansbron in het Oorspronkelijke Veld heeft.

Het Enige veld wat 100% zuiver en veilig is!


Bevrijding ligt NOOIT buiten de mens en is NOOIT AFKOMSTIG VAN EEN EXTERNE BRON!


Iedereen die denkt dat toch nodig te hebben en ondertussen onvoldoende hun eigen innerlijke schaduwen hebben aangepakt en opgeschoond (dus niet de volledige ZELF VERANTWOORDELIJKHEID voor hun binnenwereld nemen), lopen daarom het grote risico op krachtplekken alleen maar dieper vast komen te zitten.


Dieper vast komen te zitten in de matrix, dieper vast komen te zitten in de tegenwerkende krachten, dieper aangestuurd te worden door het duister (overigens bij velen onbewust).


Vermijd dus de bekende Krachtplaatsen en keer naar binnen, daar waar de enige echte oplossing te vinden is en verbind je met je INNERLIJKE CHRISTUSLICHT!


Helma Broekman©Recente blogposts

Alles weergeven