top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Verloren binnen het spel?

Onderzoeken van een groep buiten de kaders denkende exo -geleerden gaan ervan uit dat in het menselijke DNA genen voorkomen van meer dan 20 buitenaardse beschavingen.

Door deze genen te isoleren en op ingenieuze wijze over te nemen zoals de afgelopen jaren en tot op de dag van vandaag gebeurt met het toedienen van de DNA vernietigende injecties aan de mensheid, wordt er beslag gelegd op het menselijke potentieel.


Om welk menselijk potentieel gaat het dan daadwerkelijk?

Het antwoord is simpel: het Goddelijke Potentieel; de Oorspronkelijke afkomst van waaruit de Menselijke Geest is ontstaan en van waaruit alle scheppingscoderingen en materiele manifestaties kunnen voortvloeien.

De manifestatie van een wereld die de opgang of de teloor gang van onze huidige beschaving in houdt.


De splitsing der zielen is onder de wakkere wereld inmiddels stevig in gang gezet:

Of je bent wakker met de oude (in een nieuw jasje verpakte) New Age techniek en houdt ervan om in je “wakker” zijn jezelf te laten pamperen door allerlei spirituele lichtmeesters, andere wakkere kanalen en zogenaamde “bijzondere” boodschappen over de nabije verlossing.

Of je bent wakker IN jezelf en weet dat het enkel gaat om jezelf INDIVIDUEEL vrij te leggen, zonder noemenswaardige techniek(en) en ankers in iets of iemand buiten jezelf.


Er is zoveel meer tussen hemel en aarde. Sterker nog: er is geen daadwerkelijke “hemel” en ook de waarneming die wij hebben van de “aarde” is ten zeerste in twijfel te trekken.

ONZE HERSENEN ZIJN SLECHTS IN STAAT OM HET HOLOGRAFISCHE BEELD VAN EEN WERKELIJKHEID OP TE VANGEN EN DEZE WERKELIJKHEID KAN WORDEN BEPAALD DOOR DE BEINVLOEDING VAN DE MENSELIJKE GEEST.


De menselijke geest wordt niet alleen lam gelegd door de sterke verdeling tussen “waar en onwaar”, maar tevens gevangen binnen de illusionaire perceptie van hoe de mens zijn eigen werkelijkheid wenst!

De meeste mensen wensen hun werkelijkheid niet te complex, licht en hoopgevend, zonder al te moeilijk gedoe.

Misschien is dit wel “simpel gelukkig zijn”.

Een stelling die ook mij zeer aan het hart ligt.


Maar “simpelweg gelukkig zijn”, heeft ook een keerzijde en brengt een groot gevaar met zich mee.

Indien de mens namelijk niet daadwerkelijk beseft wat zijn positie binnen deze schepping is en zijn functie in dit aardse hologram, dan is er straks GEEN ONTSNAPPING MEER MOGELIJK AAN HET SIMPELWEG GELUKKIG ZIJN.

Dan is iedereen hersendood en monddood gemaakt met een oppervlakkig luchtig levend leven, waarbij de machthebbers bepalen hoe je werkelijkheid eruit gaat zien.


EEN IJZERSTERKE KOPIE VAN DE HUIDIGE AARDE BINNEN HET HOLOGRAM IS INMIDDELS ALS EEN ZEER GEAVANCEERDE DIGITALE ARTIFICIELE KOPIE IN DE STARTBLOKKEN KLAAR GEZET.


De huidige “oude” aarde moet in ras tempo de komende jaren verdwijnen door niet alleen de vermindering van het menselijke ras, maar tevens door het raster wat in de ruimte om onze aarde wordt dichtgezet, waarbij de etherische belijningen richting onze huidige zon worden afgesloten.

(zie hiervoor mijn artikel: DE MATRIX HEKKEN SLUITEN datum: 17 mei 2022)


Door de zeer hoog ontwikkelde nano technologische fijnstoffelijke deeltjes die mens, dier en natuur binnendringen is er voor geen enkele ziel nog enig perspectief om binnen deze huidige werkelijkheid te ontsnappen aan het zo intelligente duistere project wat al eeuwenlang in voorbereiding is.

Zowel het astrale als het stoffelijke van het waarnemingsveld van menselijke zielen is binnen een omkaderde illusie vastgezet.


De “wakkere” wereld vangt de (nog) ontwaakte zielen.

De “slapende” wereld zet het huidige waarnemingsveld de komende (aardse) eeuwen voort.


Geld, macht en aanzien bepalen de huidige tendens van het menselijke beeld.

Waar hedendaags het overgangsgebied op deze (holografische) aarde ervoor kan zorgen dat je jezelf innerlijk nog kunt bevrijden, wordt de komende jaren ook dit voor de mensheid nagenoeg onmogelijk gemaakt.

Een innerlijke rijping van het menselijke bewustzijn ontstaat zodra alle ego aspecten worden doorzien en er een actieve liefdevolle, doch scherpe daadkracht ten dienste van het LICHT wordt ten toon gespreid.


Vanuit ieders’ binnenwereld wil deze loutering gaan plaats vinden zonder eigen gewin.

Het enkel wentelen in positieve spirituele zever berichten is de doodslag van de Goddelijke Menselijke Geest.


Zodra deze opschoning van de menselijke binnenwereld plaats gaat vinden, gaan de huidige actieve DNA strengen binnen het menselijke genoom een lichtverbinding aan met de overige buitenaardse aanwezige DNA coderingen.

Met als gevolg een hoger Kosmisch Bewustzijn welke buiten het EGO werkt, denkt en voelt.

Het menselijke gedrag wordt dan liefdevoller en minder sensatiebelust en ego gericht.


De huidige mens moet verdwijnen en de huidige aarde krimpen.

Zodat op korte termijn alle Artificiële Menselijke Identiteiten (zie YouTube filmpje LICHTKIND: Digitale Avatar sneller groeiend dan Bewustzijn van de mens #54)

KUNNEN WORDEN OVERGEZET NAAR DE DIGITALE KOPIE VAN DEZE HUIDIGE AARDE.


HET ENIGSTE ANTWOORD op de dreiging van een verloren gaande beschaving en een mensheid gevangen in transhumanisme, is om de Kosmische Beleving als Mens te vergaren!


Helma Broekman©


www.nieuwedageraad.nl

www.lichtkind.nl

T.me/centrumlichtkind


YouTube kanaal LICHTKINDRecente blogposts

Alles weergeven
bottom of page