top of page
Zoeken
  • Lichtkind

Voordat de bom valt.

“Carrière maken…

Voordat de bom valt.

Werken aan mijn toekomst…

Voordat de bom valt”.

Een nog niet zo’n gek lied van de popgroep Doe Maar uit de jaren 80 en ironisch genoeg in 2022 meer reëel dan ooit.


Alleen…

Is het de vraag WELKE bom er exact gaat vallen. En of Poetin daadwerkelijk de beruchte “rode” knop gaat gebruiken.

Waar in het enigszins weer normale leven, de antibiotica kuren niet meer aan te slepen zijn vanwege de enorme huidontstekingen, onverklaarbare rode plekken, keelontstekingen, bulten en heftige klachten aan hoofdzakelijk de buik-, en voortplantingsorganen, dreigt er daarbij ook nog boven ieders’ hoofd een guillotine die met een fiks geweld, plotsklaps naar beneden kan donderen.

En onze “koppen eraf hakt”, zoals de rode koningin uit Alice in Wonderland hartgrondig schreeuwde.

De mens krijgt noodgedwongen de lugubere hoofdrol in dit sprookje wat inmiddels de nachtmerrie voor de mensheid is geworden. Gepromoot met een andere, doch weliswaar meer reële titel: Alice in Zombieland.


Het is triest om te zien hoeveel (vaak nog) jonge mensen ziek worden en blijvende klachten overhouden na het nemen van de spuiten die de genocide aanslag op de mensheid in werking heeft gezet.

De maniakale instelling van het Westen om Rusland uit te putten, te (be)dreigen en te provoceren is ingezet omdat de meeste leiders de dwang en de verleiding die het Duivelse kwartet, Soros, Gates, Rockefeller en Schwabb hen biedt, niet kunnen weerstaan.

Met hun ziel verkopend aan de duivel, is de basis voor de ondergang van de mensheid gelegd.

Door “Alice” eerst in “Zombieland” te laten verdwalen, is ieders’ tijd en feitenbesef steeds meer zoek.

Door de mensheid dagelijks met valse berichtgevingen te bombarderen, weten velen niet meer waar ze staan en wat te doen.

En hoe meer de belachelijke geel/blauwe vlaggetjes fleurig aan de voorgeveltjes van elk huisje hangen, hoe meer het duister lacht.


Het meest ironische is dat er in feite géén verschillende soorten rassen zijn binnen onze Melkweg, dan enkel het humanoïde ras.

Dit ras staat loodrecht onder de Bron van AL dat IS en dat betekent dat het humanoïde ras, nooit echt verloren zal gaan.

Alle andere “rassen” zijn afsplitsingen van dit Goddelijke humanoïde ras.

Zelfs de reptielachtige-, en infiltrerende wezens binnen ons stelsel.


In het Grote Eindspel tussen licht en donker mag alles worden uitgespeeld zolang de humanoïde vormen het nodig hebben om tot bewustzijn te komen. De aarde is van oorsprong onder de hoede van de Mens gesteld. Deze planeet is waar nu alles om draait.

De aarde is namelijk de ENIGSTE planeet in onze Melkweg waaruit alle krachten en machten hun spelletjes mogen uitspelen. Net zolang totdat iedere humanoïde vorm zijn graad van bewustzijn heeft bereikt.

Die natuurlijk voor iedereen anders is.


Niets wordt geschuwd, niets wordt ontzien en onbewuste zielen, worden het meest de dupe.

Zij volgen immers uit goed vertrouwen en hoopvol het Duivelse kwartet door blindelings en ondoordacht hun sadistische uitvoeringsbeleid te leven. In de (valse) hoop op een betere en vrije wereld.

De bom valt de komende tijd nu in ieders’ binnenwereld.

Wakker of niet. Bewust of niet. Mens of niet.

Door het Eindspel zo op het scherpst van de snede te spelen met de inzet op leven en dood, kan het niet anders dan dat het sluitstuk grootser, bizarrer en onvoorstelbaarder is dan we ooit voor mogelijk zullen houden.


Alles mag worden uitgespeeld in de Eindtijd. Kosmos en Aarde bevinden zich in de grootste strijd ooit om het voortbestaan van de planeet en de mensheid zelf.

Gaan in de toekomstige geschiedenisstukken andere humanoïde wezens de aarde bevolken of blijven wij het van oorsprong natuurlijke ras?

Eén ding is zeker.

Het LICHT heeft de grens gesteld bij het voortbestaan van planeet Aarde zelf.

Met haar bovennatuurlijke Goddelijke Wetten, zal het de “Alice” in (mogelijk een ander) Wonderland laten voortbestaan. Mensheid dient te volgen en zich hieraan over te geven.

Want het duister raast de komende tijd flink door.

Nieuwe lockdown’s liggen in het verschiet om zogenaamd het klimaat te redden en nieuwe “false flag” berichten om Poetin uit te schakelen evenals een ieder die te kritisch en te open is.


De bom zal vallen.

En niemand blijft hierin ongemoeid.


Indien de werkelijke bom een kernoorlog zou betekenen, waarbij 2/3e van de aarde verdwijnt, zal het Licht ingrijpen. Middels de grootste stargate Alcyone zullen meerdere poorten in het astrale veld geopend worden om Lucifer met zijn aanhangers een halt toe te roepen.

Maar GODS strijdkrachten bevinden zich op de aarde. Jij, ik en een ieder die zijn/haar binnenwereld opent voor de Krachten van het LICHT en de Wetten van de LIEFDE.


Doe Maar had met zijn lied echter één ding niet helder:

Carrière maken en dus je ego veilig stellen, is niet langer je basisfundament om de nabije toekomst op planeet Aarde in te gaan…


Helma Broekman©


www.nieuwedageraad.nl

www.lichtkind.nl


t.me/centrumlichtkind

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page