top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Voortbestaan van het zuivere Christuszaad in de mens

Bijgewerkt op: 8 okt. 2020

Het Christuszaad is het oerzaad van wat de mens in oorsprong is: zuiver Licht en Liefde. Met zijn onvoorwaardelijke Liefde voor alles wat leeft, staat deze oorspronkelijke Lichtmens in verbinding met zijn kosmische afkomst: de zuivere water wezens van Sirius A.

Deze onvoorwaardelijke Liefde voor AL wat leeft, wordt het Christusbewustzijn genoemd.

Het was Jezus die dit Christusbewustzijn op onze aarde uitdroeg, omdat zijn voorgangers onvoldoende de mensheid had bereikt.

Middels de Centrale Zon van de Pleijaden, Alcyone, zijn deze Christusmensen verspreid over de Melkweg om de mensheid eraan te herinneren hoe belangrijk dit kosmische bewustzijn is.

Hoe belangrijk deze onvoorwaardelijke Liefde is, om met elkaar zorg te dragen voor de prachtige planeet Aarde.


Planeet Aarde is een directe afstammeling van Sirius A en onze toekomst is direct gelinieerd aan wat zich in hun verleden heeft afgespeeld....

Het spel van Licht en donker wordt in de hele Melkweg uitgespeeld. Hierbij is telkens het behoud van en levend houden van het zuivere Christuszaad in de Lichtmens, de grootste uitdaging!

Gaan we ten onder aan macht, dogma, verleiding, materieel gewin en valse lichtprojecties of dragen we het Goddelijke bewustzijn van onze afkomst ten volste uit?

Zij die het zuivere Christuszaad in zich dragen en in leven houden zijn degenen die:

- een hogere Liefde ervaren dan enkel voor zichzelf en de naaste omgeving

- bereid zijn om naar de eigen diepste donkere stukken te kijken, in zichzelf!

Alleen dan kan het Christuszaad ontkiemen en opbloeien tot een Kosmische wijsheid en Allesomvattende Liefde.Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page