top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Vraag het LICHTKIND

Lieve Helma,


Wat te doen met mensen om je heen die meegaan in maanrituelen of geloven in de externe bevrijding, engelenmeditaties etc. Ik wil graag mijn waarheid spreken, maar merk dat ik snel anderen wil overtuigen. Hoe om te gaan met de kennis die we vanuit jouw boeken en kanaal tot ons hebben genomen?


Antwoord LICHTKIND:

Wil net de computer uit zetten maar zal nog snel je vraag beantwoorden:

Eigenlijk kun je hier niet zoveel mee als ze zelf niet voelen of ervaren dat de bevrijding IN hen zelf zich bevindt en dat hier juist hun Innerlijke Licht mag gaan ontwaken.

Je weet met een ritueel nooit welke “engel” je voor je hebt en wat je opwekt aan astrale energieën tijdens maan rituelen (terwijl daarbij ook nog eens onze “maan” geen echte maan is).

Alles hoort bij de illusie waarbinnen de mensheid is geplaatst met hologrammen, valse projecties en valse licht waarheden.


Ik begrijp heel goed je vraag en wat dit met je doet. Ook je neiging om die ander de hogere Waarheid wel te willen laten zien.


Maar vroeg of laat komen alle valse waarheden, rituelen en new age technieken ten val binnen deze eindtijd en blaast het zich van binnen zelf in de mensheid op.

Dat betekent dat vroeg of laat elk mens voor zijn eigen kentering komt te staan met wat nog klopt en of hij zo nog langer door kan gaan.


Dit is een Goddelijk principe in elke Eindtijd waarbij elke ziel zichzelf onder ogen krijgt.

Vertrouw hierop en laat je kostbare zuivere energie niet weglekken aan hen die het niet (willen) zien of horen.

De Christus zegt hier over heel treffend:

“Gooi je parels niet voor de zwijnen want dan wordt het vertrapt”.


Het is zo spijtig dat we zo’n enorme onverwachte tegenwerking hebben gehad en moeten incasseren met ons komende LICHTKIND PLATFORM, maar het komt!

Wanneer kunnen we nog niet helemaal inschatten, maar zodra het zover is kunnen we gaandeweg juist voor mensen als jij die het zuiver inwendig voelen een basis bieden van veiligheid, uitbreiding van de Hogere Wijsheid en begeleiding naar je Kosmische Zelf.


Liefs Helma Broekman

(en Xander)

LICHTKIND

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page