top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Vraag het LICHTKIND

Vraag:

Sinds wij wakker zijn hebben we een moestuin aangelegd en bewaren we onze voeding in weckpotten om het langer te bewaren.

Wat is nu het beste in deze tijd?


Ik heb allemaal glazen potten aangeschaft met voeding. Is dat slim?


En blijft water wel goed? Hoe daar het beste mee om te gaan?


En het leven van ‘prana’, is dat geen optie?


Antwoord LICHTKIND:

Het duurt nog even maar in de aller laatste beslissende eindfase binnen de sferen en dus ook op aarde, bestaat het proces uit verschillende delen of noem het ‘beproevingen’ waar de Mensheid als laatste nog doorheen dient te gaan.


Het is een allesoverheersende strijd binnen de zogenaamde ‘hemelse gewesten’ die zich gaat uitkristalliseren zodra de eind climax tussen de hemelse strijdkrachten zich gaat afspelen.

De mens zelf dient voor zijn eigen innerlijk (bewustzijn) te zorgen om de grote ommekeer op zielsniveau te doorstaan.

Daarnaast dient de mens vanuit zijn logische verstand enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om die laatste beslissende eindtijdfase door te komen, welke in aardse tijd gezien zo’n week echt precair zal zijn.


Wat jullie vraag over voeding en water betreft:

Alles wat goed afgesloten wordt en in het donker wordt bewaard, blijft in principe veilig om te consumeren. In glazen potten kan daglicht doorkomen en in de laatste fase kan het zijn dat er giftige dampen en schadelijke lichteffecten in jullie luchtruim worden gebracht waardoor voedsel in blik veiliger is.

Daarbij blijft blikvoeding nog jaren goed om te consumeren ook na de uiterste houdbaarheidsdatum welke op het blik zelf vermeld staat.


Glazen potten kunnen daarbij het beste niet in direct daglicht worden bewaard; glas houdt weliswaar de meeste UV straling tegen, maar houdt bepaalde andere stralingen en frequenties (die fors aan het toenemen zullen worden de komende jaren) niet tegen.

Er bestaat een risico dat dit van invloed zal zijn op de kwaliteit / houdbaarheid.


Water kun je bijvoorbeeld in een grote ton bewaren (liefst met zwart folie erover heen zodat hier geen daglicht bij komt) en dan door een goed waterfilter laten gaan.

Dat kun je natuurlijk ook met het water uit gewone flessen mineraalwater doen. Bedenk echter wel dat op dit moment nog onduidelijk is in hoeverre nano / mRNA deeltjes “houdbaar” blijven in voedsel, water en de buitenlucht.

Er circuleren veel berichten hierover, maar geloof niet meteen alles wat hierover wordt gezegd.

Wij houden het sowieso goed in de gaten.


Prepping is überhaupt heel verstandig in deze bizarre tijd, waarin je niet weet wanneer of hoe het duister nog zal toeslaan.

Ook omdat het onzekere tijden zijn en er veel rumoer is ook mbt de voedselvoorziening Alhoewel Nederland nog niet zomaar met voedseltekorten zal komen te zitten omdat we de 1 na grootste leverancier van de voedselketen zijn en we beschikken over een wereld haven in Rotterdam en omdat Nederland “hoog” in de elitaire top staat.

(elk nadeel heb zo ook weer zijn voordeel😊)


Een prep pakket is voor een uiterste noodgeval.

Voor een verstandig prep pakket kun je bijvoorbeeld denken aan:

- Gefilterd water mbv bijvoorbeeld een regenton

- Blik voeding. Met name bruine bonen zijn zeer voedzaam. Denk aan blikopener!

- Droge producten bijvoorbeeld rijst, pasta en blikken rode saus

- Contant geld achter de hand (dit gaat echt niet zomaar verdwijnen ondanks de berichten)

- EHBO spullen, denk ook aan pijnstillers e.d.

- Vitamine tabletten zoals bijvoorbeeld vitamine C en vitamines die jij nodig acht.

- Gasflessen (denk ook aan koolmonoxide meter)

- Gasstelletje

- Kaarsen, lucifers

- Warme dekens en dikke kleding

- Eventueel materiaal om je te kunnen verdedigen. (is dit wel Licht dan? Antw: jazeker is dit Licht, iemand doelbewust pijn doen is geen licht, maar je zelf verdedigen zodra je fysiek wordt aangevallen of in gevaar komt, is zeer verstandig om jezelf in veiligheid te houden!)

- En verder alles waar jij goed gevoel bij hebt. De lijst is natuurlijk niet compleet, maar voor ieder geldt dat hijzelf bepaalt wat in zijn prep pakket komt. LK doet enkel een suggestie.


En het leven van Prana?

Tja, we ontkennen niet dat dit bestaat en mogelijk is, maar momenteel is ons huidige lichaam er niet op ingesteld om zonder voedingsstoffen en water te overleven.

Het is begrijpelijk dat dit handig zou zijn, zeker met de tijden die nog komen gaan, maar we dienen wel reëel te blijven.

Nu jezelf op dit rantsoen zetten betekent een aanslag op je lichaam, je valt af en wordt met name de eerste weken ontzettend gammel en kunt allerlei klachten krijgen.

Dit is een handige ingang voor alle archontische energieën die momenteel overtollig binnen de matrix werkzaam zijn.

Beter is om goed voor je lichaam te zorgen, het te accepteren zoals het is en gezond te eten (af en toe zondigen is ook leven) en vooral te genieten van wat (samen) eten ook is.


Ons huidige DNA is namelijk nog onvoldoende ingesteld binnen de huidige tijd en omstandigheden om zich al enkel met “licht” te voeden.


Maar voor alles geldt:

Volg je eigen gevoel en doe wat jij denkt dat voor jou goed is.

Nogmaals LICHTKIND geeft enkel suggesties.


Helma Broekman©


Xander

En Team LICHTKINDVoeding Eindtijd?


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page