top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

VRAAG LICHTKIND


Hallo Helma,

Ik heb met veel belangstelling en een goed gevoel jou meeste filmpjes bekeken. In 1 van je filmpjes wordt verteld niet naar het (valse) licht te gaan wanneer je sterft. Daar heb ik een vraag over. Als ik Pim van Lommel hoor praten op youtube over bijna doodervaringen dan zijn die mensen wel naar het licht gegaan en komen ze met overweldigende ervaringen weer terug. Hoe is dat dan te verklaren is mijn vraag.ANTWOORD LICHTKIND


Hallo,

Het is inderdaad best verwarrend met zoveel verhalen en verschillende zienswijzen.

Het allerbelangrijkste is en blijft in deze Eindtijd om heel dicht bij je eigen gevoel en jezelf te blijven ongeacht wat anderen zeggen of schrijven.

Of iets voor je klopt of niet voel je van binnen: als iets resoneert komt er een soort vredige rust over je heen ongeacht wat de informatie is.

Soms kan de informatie ook een innerlijke weerstand oproepen. In dat geval is het belangrijk om voor jezelf processen goed te doorvoelen omdat je innerlijke weten er dan nog niet klaar mee is wat jouw waarheid is en wat wel of niet voor je klopt.

In deze tijd is het van wezenlijk belang om je EIGEN AUTHENTICITEIT EN INNERLIJKE WAARHEID trouw te blijven!


Deze twee pijlers zijn namelijk de vaste basis punten in een wereld die de komende jaren volledig op de kop zal komen te staan.


Mijn artikelen hebben tot doel om de mensheid tot deze innerlijke waarheid te brengen en hen uit te nodigen om IN zichzelf te ervaren wat voor hen klopt.


Na het fysieke sterven kunnen mensen inderdaad overweldigende ervaringen hebben en veelal is hier een rode draad in te herkennen:

Zo wordt bijvoorbeeld wel eens gesproken over een muur, of tunnel van licht, een regenboog of allerlei lichtwezens die de overledene opvangen, vaak samen met alle dierbare (eerdere) overledenen.

Prachtige ervaringen en mooie processen.

Maar het zijn ervaringen BUITEN het ZELF welke zich afspelen in de “buitenwereld”.

Los van het feit of ze wel of niet zich daadwerkelijk afspelen, is de ENIGE werkelijkheid die WAAR is de beleving IN ieder zielsbewustzijn zelf.


Dat betekent dat we simpelweg niet weten of al deze prachtige en overweldigende ervaringen zich nu binnen of buiten de matrix afspelen.

Het Demiurgische Artificiële Bewustzijn is zeer intelligent en zeer geavanceerd en van een orde die de mensheid (nog) niet kent.

Indien zij zich in de matrix afspelen betekent dit dat al deze zielen opnieuw in het recyclebare incarnatie proces geworpen worden om zodoende verderop binnen de (matrix)tijd opnieuw een lichaam aan te nemen of voor onbepaalde “tijd” in het astrale veld blijven, in de illusie bij het Licht te zijn.

Maar binnen de matrixschepping-, en werkelijkheid worden zielen door middel van holografische projecties en inserties (beelden en ervaringen) vast gehouden in de Demiurgische staat van zijn, afgeleid en verleid met weliswaar een helder, doch vals (holografisch) licht.


Het is maar de vraag wat het “Bardo” of tussenbestaan of gene zijde daadwerkelijk is…


De ziel wordt vaak verleid met beelden van “verlossing” van buitenaf na zijn fysieke overlijden.


Het hiernamaals kent vele “plekken” en vele werkelijkheden en om de Oorspronkelijke Wereld in Bewustzijn te gaan vergt al bij “leven” dat de nodige zelfkennis en zelfinzichten met een verworven staat van Liefdevol Bewustzijn ontwikkeld worden.


In NIEUWE DAGERAAD BOEK III wordt uitgebreid het “hiernamaals” beschreven en wat de overledene precies kan verwachten na zijn fysieke overlijden en hoe de weg NAAR BINNEN te gaan.

(Boek III verschijnt dit jaar)


Helma Broekman©


t.me/centrumlichtkind

t.me/lichtkind_lightchild


www.lichtkind.nl

www.nieuwedageraad.nl
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page