top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Vulkanische activiteiten

Er is een groeiende frustratie en woede onder de mensheid voelbaar. De media die als een afsluitende dekmantel alle wanpraktijken van de elite en de overheid toedekt in een verwoede poging de mensheid op een ander spoor te zetten.

Door inprenting en herhaaldelijk dezelfde soort boodschappen af te geven, wordt de mens geïndoctrineerd en op een dwaalspoor gebracht waarin niemand weet wat nog waar is of niet.


De regeringen worden steeds corrupter en de media is steeds beter in staat om verdeling onder de mensheid aan te brengen en de duistere boodschappen van het elitaire deel van de bevolking als een parasiet onder ieders’ huid te laten kruipen.

De censuur is heftiger dan ooit en het spel wordt achterbaks gespeeld omdat aan de dunne oppervlakte lijkt alsof er “niets” gebeurt, maar onderhand de nog heldere en zuivere kanalen letterlijk leeglopen en gewaarschuwd worden met de figuurlijke boodschap zoals de minister president vorig jaar zo toepasselijk zei: “gewoon bek houwe”.

(uit eigen ervaring kan ik hierover meepraten)


Inmiddels heeft het overgrote deel van de mensheid in toenemende mate last van frustratie door de zware onrechtvaardigheid die hen wordt aangedaan en waar niemand blijkbaar op kan worden aangesproken of verantwoordelijk voor kan worden gesteld.


De farmaceutische industrieën leggen alle aanklachten van zwaar toegetakelde gevaccineerde mensen naast zich neer en wijzen naar de overheid.

Die legt vervolgens de claim weer terug naar de farmaceutica en zo is er maar één telkens de dupe: de gewone man zelf.


Die het allemaal goed bedoelt en slechts een goed leven wenst.

De gewone man die van nature een machtig mooi wezen is vol met liefde, daadkracht en levenselan.

Dezelfde gewone man die van nature niemand kwaad doet en nu toch zelf ongewild slachtoffer is geworden van dit kwaad dat over de aarde raast.


De vele mensen die de schandalige wanpraktijken van energiebedrijven wel zouden willen aanvechten vanwege torenhoge energierekeningen die alle perken te buiten gaan.

Waar de meeste advocaten niet wensen te werken met slechts “een toevoeging” want onder de streep geeft dat te weinig winst.

Het machtige WEF dat als een tsunami ieders recht van vrijheid verwoest en de naarstige pogingen van elk mens om autonoom te zijn om zich zodanig te (kunnen) gedragen.

De slinkse methodiek om jonge kinderen al vroeg te besmetten met satanische getinte seks en normalisering van onnatuurlijk gedrag omtrent de vorming van hun geslachtspersoonlijkheid.

En laten we vooral de gigantische sterfte cijfers niet vergeten die wereldwijd in vele landen tot grote hoogtes stijgt.


In de mens borrelt het. Er broeit iets en dat heeft te maken met een gevoel van onrechtvaardigheid.

Het recht willen zetten wat al zo lang krom en oneerlijk is en waarvan de onschuldige en gewone man steeds meer de dupe wordt.

En hoe meer het systeem de mens van alles door de strot tracht te duwen, hoe krachtiger dit innerlijke “vuur” wordt.


Er gebeuren simpelweg teveel dingen voor iedereen dat men moeite heeft om zich nog op één onderwerp te kunnen concentreren.

Samenzweringstheorieën komen geleidelijk aan stuk voor stuk uit.

En bij elke ontmaskering van duistere praktijken, groeit de vulkanische activiteit in ieder mens:

Een sterke energie samentrekking die vroeg of laat toewerkt naar een climax en net zo krachtig is als al het natuur geweld bij elkaar.


Wereldwijd en zeker boven Alaska worden steeds vaker UFO waarnemingen gedaan boven de vulkanen.

De aarde kent grofweg zo’n (ruim) 1500 vulkanen die de laatste 10.000 jaar actief zijn geweest.

Hoeveel het er exact zijn is moeilijk te bepalen omdat er zeer veel onderzeese vulkanen zijn, die zich dus onder water bevinden.

In tegenstelling tot de gangbare theorieën zijn vulkanen doorgangen naar andere dimensies en werkelijkheden.

In plaats van “sterrenpoorten” zijn het “planetaire poorten” die alle wetten van zwaartekracht, tijd en ruimte dynamiek omzeilen in het hart van zichzelf, het centrum van de vulkaan diep onder de (aardse) grond.


De komende jaren zal wereldwijd vulkanische activiteit gaan toenemen omdat elke planetaire poort die door het leger van de elitaire krachten wordt genomen, gepaard gaat met omzeilen van de gravitatie kracht en breken van elementaire deeltjes, zodat vanuit de astrale, andere dimensionale werkelijkheden, planeet aarde veelvuldig kan worden bezocht.

Omdat de innerlijke “vulkanische kracht” van de mensheid sterk aan het groeien is zoekt het duister naar een tegenwicht om zichzelf te versterken.


Of het dit tegenwicht daadwerkelijk in langen leste kan bieden is nog maar zeer de vraag omdat de menselijke OERKRACHT die bij velen nu aan het opborrelen is, geleid wordt door GODS hand.

Het is de ontwaking van de drang naar rechtvaardigheid en een vrije en liefdevollere samenleving waarbinnen voor ieder mens voldoende leefruimte is om gewoon “een goed leven te leiden”.


Vrede en verdraagzaamheid is wat elk mens het liefste wil.

Dit INNERLIJKE LICHT wat als innerlijke lava uit de vulkaan in velen omhoog borrelt, zou wel eens de (toekomstige) flop voor het duister kunnen zijn…


Helma Broekman©


Wil je mijn kanaal ondersteunen dan ben ik je daar zeer dankbaar voor.

LICHTKIND

NL 91 INGB 0398 6145 47

o.v.v. donatie


Dank je wel.


t.me/centrumlichtkind

t.me/lichtind_lightchild


www.nieuwedageraad.nl

www.lichtkind.nl

YouTube: LICHTKIND
Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page