top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Wat is er gaande met de mensheid?

Wat is er gaande met de mensen?

Wat is er gaande met sommige mensen na de vaccinaties?


Toen in het aardse jaar 2015 vanuit het Oorspronkelijke Veld de informatie mocht doorkomen, waarvan opgetekend in NIEUWE DAGERAAD boek I, hoe het menselijke ras geïnjecteerd of misschien wel geïnfecteerd zou worden met een reptielachtig DNA waren de rapen gaar.

Anno 2022 komen er steeds meer berichten naar buiten hoe er slangengif is gebruikt in sommige mRNA injecties. Het gif van de zogenaamde “kegelslak” en de Australische bruine slang (en mogelijk nog andere) zijn namelijk gebruikt om de genocide achtige mRNA injecties als een biologisch wapen tegen de mensheid te gebruiken.

ZIE HIERVOOR MIJN TELEGRAM ARTIKEL van 5 november j.l.:

“OUD ZEER, SLANGENGIF EN ICKE”


Veel heb ik over me heen gekregen, weinig bleef me bespaard.

Als mensen iets niet voor waar aan willen nemen of voor mogelijk houden, komt er niet alleen een fikse weerstand maar wordt ook de boodschapper vaak met de grond gelijk gemaakt.

Het is een droevig gegeven waarmee ja als kanaal vanuit de Goddelijke wereld in het Oorspronkelijke veld rekening mee dient te houden, omdat na 2000+ jaar feitelijk hierin nog niets veranderd is.


Het liefste zou ik mijn artikelen en filmpjes achter gesloten deuren vrij geven voor de echte zoekende mens die de Waarheid wil leren kennen, ongeacht hoe diep zijn ego ook moet buigen.

De mens die de Goddelijke Wil boven zijn persoonlijke Wil laat gaan weet wat ik bedoel.


De mens kan GOD zo vaak niet zien, en dat is niet omdat het GODDELIJKE niet 24/7 aanwezig zou zijn, maar omdat de mens simpelweg niet kijkt waar het te vinden is:

Voor zichzelf, op de grond.

En de mens zou eens moeten bukken om deze GODDELIJKE PARELS te kunnen zien…


Bukken betekent metaforisch buigen voor het LICHT en jezelf niet opblazen of verzanden in arrogantie.

De mensheid is veelal arrogant en wil zich vaak voeden door zich boven die ander te stellen.

Terwijl JEZUS de CHRISTUS was zoals wij allemaal van nature horen te zijn:

Pure eenvoud en een integere inslag, maar met een ijzersterke wil om de Waarheid te willen leren kennen.


Mensen willen elkaar lief hebben, maar praten wel graag over andere namen (waar ze stiekem diep van binnen respect voor hebben), maar hun ego dit niet toe wil geven.

Mensen willen een vredig leven, maar stellen ondertussen strijd en egocentrisch belang voorop.


Om in alle rust en veiligheid de zuivere, doch vaak intense boodschappen van het OORSPRONKELIJKE LICHT onder de mensheid te blijven brengen, ben ik naarstig op zoek naar een clausule die bij me past:

Voor de echte serieuze zoekende mens die zichzelf wil leren kennen en onder ogen wil zien, met een ego dat net groot genoeg is om te overleven.


Want VELEN WORDEN GEROEPEN – SLECHTS WEINIG GEVEN GEHOOR, omdat hun ego in de oren schreeuwt en zo GODS fluistering niet kunnen horen.

Voor die mensen is LICHTKIND en mijn unieke kanaal NIET bedoeld.


Wat is er gaande met sommige mensen na de vaccinaties?

Nu staat mijn kanaal opnieuw op zo’n keerpunt en in boek III NIEUWE DAGERAAD wordt opgetekend hoe het duister zijn leger creëert.

Opzienbarende informatie met onvoorstelbare werkelijkheden zoals de mensheid niet voor mogelijk houdt.

Maar hielden ze wel voor mogelijk dan dat de overheden van alle landen wereldwijd een pact zouden sluiten met het duister om de mensheid uit te roeien?

Hielden ze wel voor mogelijk dan dat er zeer geavanceerde gen gemanipuleerde mRNA injecties massaal bij iedereen zouden worden ingespoten, wat meer dan de helft straks de kop zou kunnen kosten?


Wil de mensheid wel werkelijk weten dat er reptielen gif wordt gebruikt omdat dit de afstammelingen zijn van het oudste ras uit de Melkweg?


In toenemende mate komt er een zeer zorgwekkende ontwikkeling opgang:

De mentale klachten van de geïnjecteerde onschuldige mede mens, die steeds vaker een werkelijkheid ervaart die er niet is of vreemde dingen ziet die er niet zijn en wat ze niet kunnen verklaren.

Sterker nog, dingen die hen enorme angst aanjagen omdat ze het niet meer in de hand hebben wat hun waarneming op deze aarde is.


Voor wie daadwerkelijk de Waarheid volledig wil weten, moet mijn boek III maar aanschaffen welke ik de komende tijd hoop te voltooien.

Er is zoveel informatie, dat ik telkens dien te schiften wat wel en wat niet in dit deel van de NIEUWE DAGERAAD REEKS komt. En welke informatie op welk aards tijdstip naar buiten komt.


Omdat steeds meer mensen hallucinerende waarnemingen krijgen en s nachts vast komen te zitten in hun eigen nachtmerries, is het mentale leed onder de gevaccineerde medemens steeds meer aan het toenemen.

Onlangs mocht ik zelf in een droom ervaren hoe dit voor die ander is.

Een levensechte ervaring waarin droom en werkelijkheid zich binnen dezelfde nachtmerrie afspelen en jij zelf in gevangen zit.

Een afschuwwekkende ervaring waarvan het duister afwist.


Zomaar wat symptomen en klachten van mensen die hiermee kampen:


Klamme handen

Verkrampt

Slaapverlamming

“Het is alsof ik vast zit in een droom, een nachtmerrie”

Hoofdpijn

Soms bloedneus

Vreemde gevoelens in een droom

Koorts begint het mee, zweten, nachtmerries

Dingen zien die er niet zijn

Niet kunnen zien terwijl de ogen open zijn

Het verliezen van het bewustzijn

Convulsies

Schreeuwen

Gedesoriënteerd

Slap hoofd

Niets herinneren na de nachtmerrie

Borstpijn

Het gevoel dood te gaan

Duizelig

Alles was zwart

Alsof er elektriciteit door lichaam gaat

Flauwvallen

Lucide dromen

Zwarte gedaantes zien

Bewegende dingen die er niet zijn

Hallucinaties

Ongecontroleerde bewegingen

Iets of iemand praat tegen jou alsof er nog een persoon in jou is

Hartritme stoornissen

Stemmen horen

Schaduwen in huis zien

De gewaarwording dat dingen je aanraken, over je heen kruipen en op je huid te voelen zijn.

Mentale stoornissen

Trillende ledematen

Rare vreemde nachtmerries die beangstigend zijn en je nooit eerder hebt gehad

Pijn in ledematen

Entiteiten in de slaapkamer die overal lijken rond te kruipen

“Het was alsof er iets in me was”

Schreeuwend wakker worden

Schreeuwende stemmen in hoofd

Geesten zien, pijnlijke ogen. Slapeloosheid. Kort geheugenverlies.

“Alsof ik een psychose had”

Zelfmoordgedachten na de spuit

“De tinnitus is heftiger, ik word wakker als ik een sterke “Ieeek” hoor”

Alsof er gepenetreerd wordt


Mensen zien letterlijk geesten, entiteiten en demonen in de vreemdste vormen. Daarbij is er vaak een sterke fysieke ervaring van bijvoorbeeld verlamd zijn, vreemde dingen die over de huid kruipen, pijnlijke ledematen, koude ledematen, druk op de borst enzovoort.

Binnen een “normale” droom wat ook soms een nachtmerrie kan zijn (vooral bij kinderen komt dit nogal eens voor), verlaat het astrale lichaam op het vierde energielichaam niveau middels het hart, voorhoofd of achterkant nek zijn fysieke lichaam maar blijft middels zijn blauwdruk verbonden met het stoffelijke 3 dimensionale veld, het biologische lichaam.


Dit astrale lichaam doet allerlei ervaringen op in het astrale en etherische veld en zodra de zuigkracht naar het fysieke lichaam weer groter wordt, valt het astrale en fysieke lichaam weer samen.

Soms gebeurt dit net na het ontwaken en dan kan iemand de ervaring even hebben zich, hoewel al wakker te zijn, niet te kunnen bewegen.


Tot zover houd ik het hierbij, want de informatie wordt anders te uitgebreid.


Welnu, de vraag wat al veel langer gesteld moet worden is wat het mRNA exact in en met het lichaam doet.

In mijn filmpjes en artikelen heb ik daar het nodige over verteld en geschreven, maar het doet meer. En dat meer is in boek III NIEUWE DAGERAAD al opgetekend.


De medici weet amper antwoord op deze in toenemende mate vreemde klachten en waarnemingen. Sommige worden gediagnosticeerd met het vrij recente PPPD.

(Persisterende Positionele Perceptie Duizeligheid, met als veel voorkomende, maar vaak onbegrijpelijke klachten als, chronische subjectieve duizeligheid, visuele vertigo als problemen met de ogen, sensorische zenuwen of binnenoor aandoeningen).


Afbeeldingen van Visuele vertigo:
Waarom krijgen in toenemende mate mensen vreemde hallucinaties en beangstigende dromen met vreemde dingen die ze waarnemen, soms zelfs als ze wakker zijn?

Ook hier is meer over te vermelden maar voor dit artikel houd ik het bij dit:


Het mRNA zorgt ervoor dat er een soort kopie (dus valse blauwdruk) van binnenuit wordt gemaakt van je astrale lichaam en maakt deze alsmaar sterker zodat deze onafhankelijk van je fysieke lichaam allerlei waarnemingen en ervaringen krijgt.

Er zijn dus als het ware 2 versies van jezelf in 1 lichaam.


Nu is dat in zeker opzicht bij ieder mens zo, daar wij allemaal beschikken over een astraal lichaam maar in bovengenoemde gevallen van mensen die zichzelf in een nachtmerrie ervaren met allerlei verschijnselen, is het astrale lichaam bezig zichzelf groter en sterker te maken zodat het binnen het astrale veld ONAFHANKELIJK kan functioneren terwijl het in contact blijft staan met jou binnen het 3 dimensionale veld.


Wat je kunt doen is naast het jezelf aankijken van je eigen schaduwen en demonen (want die worden hiervoor gebruikt!), tevens met je eigen schaduw zelf praten en liefdevol in contact treden. Je schaduw is een onderdeel van jezelf en mist de liefde en het inzicht van jouw Ontwaakte Christusbewustzijn.


Omdat binnen de holografische matrixbeelden jouw VALSE ZELF ofwel FANTOOM ZELF wordt gebruikt om jou te ondermijnen.

Het duister wil bij sommige mensen hun astrale zelf als autonoom fantoom/valse zelf inschakelen om zichzelf sterker te maken.


Kijk ook in je nachtmerrie of direct daarna je eigen angst aan en verbindt je met de GODDELIJKE LIEFDE.

Word een liefdevollere versie van jezelf en omarm je vijanden in gedachten.


Op die manier voorkom je dat je het duister je middels ingeprente beelden en gemanipuleerde projecties naar zich toe kan trekken.

In langen leste laat het LICHT NAMELIJK GEEN ENKELE ZIEL VERLOREN GAAN.


WERK AAN JE BINNENWERELD EN WORD EEN LIEFDEVOLLE(RE) VERSIE VAN JEZELF!!!

Je ontneemt het duister dan als het ware het “klitteband effect” om jouw astrale zelf te kunnen gebruiken!


Dat is voor nu wat LICHTKIND hierover kan en mag zeggen.


NB: stuur nav dit artikel geen mails omdat ik besloten heb om voorlopig uit veiligheidsredenen minder actief te zijn.


NB: NIETS UIT DIT ARTIKEL MAG ZONDER TOESTEMMING VAN MIJ WORDEN OVERGENOMEN!


Een donatie is heel erg welkom.

NL91 INGB 0398 61 45 47


Helma Broekman©


en Xander

Met ondersteuning van het team.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page