top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

“Wat wil je van LICHTKIND?”

Heftige uiterlijke tijden brengen bij velen innerlijke groei tot stand.


Wie bewust is geworden is een wetende en het zijn ZIJ die het Ware leven tot zich kunnen nemen indien de eigen schaduwen en demonen onder ogen worden gezien.


De Nieuwe aarde ontstaat in ons innerlijk en ontkiemt in ons hart.

Verantwoordelijkheden buiten jezelf leggen omdat het niet gaat zoals jij wenst of nog sterker gezegd, jij het LICHT kwalijk neemt dat het niet zo werkt als jouw ego wenst, verhardt het hart en verankert het ego-zelf dieper in het oude aarde bewustzijn.


Op mails van mensen die de verantwoordelijkheid buiten zichzelf leggen, aanvallend zijn en/of menen dat het LK kanaal ergens voor aansprakelijk gesteld kan worden, ga ik niet in.


Vanuit een innerlijk hoger bewustzijn dat volledig de verantwoordelijkheid voor zichzelf neemt en bij zichzelf houdt in zijn of haar leven, kan een magnifieke groei ontstaan die het zaad ontkiemt voor de groei van de Nieuwe Aarde.


LICHTKIND IS NIET BEDOELD OM LIEVE BERICHTEN NAAR BUITEN TE BRENGEN die slechts het ego voeden. Mensen die het Hogere Bewustzijn in zichzelf niet aan willen boren en slecht spiritueel over de buik gekriebeld willen worden, kunnen beter andere kanalen kiezen die meer aan hun verwachtingen voldoen.


Alles draait om onwetendheid om deze te ontstijgen. Hoe pijnlijk en zwaar het ook is.

Wat wil je van LICHTKIND?

Horen dat de Eindtijd leuk en luchtig is en dat je er niets voor hoeft te doen en laten? En dat het klakkeloos aan jouw bed voorbij gaat?

Dat werkt niet zo.

Van iedereen wordt het uiterste gevraagd om in deze tijden het hoofd rechtop te houden en in vertrouwen te blijven.


Iedereen heeft te maken met het duistere beleid wat 3 jaar geleden zo massaal over de mensheid is uitgestrooid en met het voortschrijdende inzicht wat wij allen met elkaar mochten verwerven, komen er ook nieuwe inzichten en kansen op ons pad, evenals nieuwe uitdagingen.


Het hoort allemaal bij HET PROCES WAARIN DE MENSHEID ZICH BEVINDT EN NAAR TOE ONTWIKKELEN MOET.


Het werkt niet om te zeggen dat je bewust bent en bewust leeft, maar ondertussen boos bent op het LICHT omdat je vindt dat je veel dingen niet meer kunt doen.

Terwijl dat voor iedereen de eigen vrije keuze is. Niemand verbiedt je iets.

Boos zijn op het LICHT hoort bij een kind dat boos is omdat het niet krijgt wat het wil en het niet gaat zoals het wil dat het gaat in zijn leven.

Maar het past niet bij een volwassen mens wat prima in staat is om ZIJN EIGEN KEUZES MAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN TE NEMEN.


Deze intense Eindtijd is een strijd niet alleen op deze aarde maar ook in de Hemelse Gewesten. Een strijd die maar weinigen in alle volledigheid beseffen.


Uit een diepe liefde voor de Mensheid stel ik mijn kanaal beschikbaar. Opdat het LICHT van ons ieders’ Oorsprong zich weer nestelt als dat zaadje in ons hart, in ons innerlijke zelf.

Dat is mijn wens en dat is waarom het LICHT soms mensen aanstelt als OORSPRONKELIJK KANAAL.

(hoe moeilijk ik het soms ook vind, niet om het Kanaal te zijn, maar om de soms aanvallende reacties van medemensen).


In deze Eindtijd draait alles, maar dan ook werkelijk ALLES OM HET OVERWINNEN VAN JE EIGEN BINNENSTE!

Met alle angsten, boosheid, schaduwen en pijn van dien.

Ontstijg je eigen onwetendheid en overwin je eigen innerlijk. DAT IS WAAR HET IN ELKE EINDTIJD OM DRAAIT.

Een proces dat eenzaam en vaak pijnlijk is. Ik weet het.

Ik begrijp het.

Omdat ook ik een leven vol ontberingen met fikse uitdagingen voor mijn kiezen heb gehad en soms nog heb.

Omdat ook ik met mijn Oorspronkelijke en Open Bewustzijn mij in een menselijk lichaam bevindt.


Maar wat wil je van LICHTKIND?


Alle persoonlijke mails en de vele vragen uitzonderlijk beantwoorden is onmogelijk omdat ik dan nergens anders meer aan toe kom en dit is zeker NIET waarvoor mijn kanaal is bedoeld.

Het LICHTKIND kanaal is bedoeld om de Mensheid het onderricht te geven van de Waarheid & Leringen van onze daadwerkelijke Oorsprong in dit heelal.


Dat de mens daarbij ver van zijn ware thuis is geraakt, blijkt wel uit het feit hoe moeizaam het innerlijke pad voor velen te bewandelen is, terwijl het toch feitelijk heel simpel is en LICHTKIND hier al jaren artikelen en boeken over schrijft.


Uit liefde voor AL wat leeft.

Uit liefde voor de Mensheid.


Iedereen bewandelt zijn en haar eigen pad en maakt daarbij (gelukkig) zijn eigen keuzes.

Maar hoe meer je jouw onwetendheid ontstijgt – hoe groter de verantwoordelijkheid wordt om je eigen binnenste te dragen!


Hiermee is kracht, liefde en wijsheid gemoeid.


Of zoals in NIEUWE DAGERAAD BOEK I staat vermeld op de eerste pagina:


“ LEREN DAT KRACHT EN KWETSBAARHEID VRIENDEN KUNNEN ZIJN “


En laat dit nou net ieders innerlijke uitdaging zijn…


In liefde, Helma


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page