top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Zelf assemblerende nano deeltjes in de mensheid.

Omdat ons nieuwe platform bijna klaar is, maar nog niet helemaal, post ik mijn artikel nu nog op Telegram. (op hoop van zegen dat het daar blijft staan😊)


Zelf assemblerende nano deeltjes bouwen zich op in het menselijke bloed om zichzelf tot een unieke vorm van “leven” te brengen welke is afgestemd op het elektromagnetische veld en de technologie van de matrix (schepping).


Middels de huidige biologische mens welke zo massaal in de leugen van een zogenaamd “beschermend vaccin” is gevangen, kon intelligente nano technologie in miljoenen mensen worden ingebracht. (of moeten we schrijnend spreken van miljarden…)

Nietsvermoedend en onzichtbaar voor ieders’ menselijke oog en waarneming breidt in het binnenste van de mens deze buitenaardse nano technologie zich in ras tempo uit.

Het creëert zijn eigen bestaansrecht en maakt hiervan gebruik van zijn nietsvermoedende gastheer om middels een geheel eigen communicatie een netwerk van nano deeltjes op te bouwen op planeet aarde zelf.


Waarom dient dit te gebeuren?

Door de toenemende zonnevlam activiteit van de zonnen in de Melkweg, dus ook van onze zon, en het afnemen van het elektromagnetische veld rondom de aarde (wat beiden een zeer zorgwekkende ontwikkeling is, waarover we later op in de tijd meer zullen uitweiden), neemt de kracht van de Saturnus Maan Matrix af.

Dit is niet omdat de mensheid meer ontwaakt, hoewel we dit graag zouden willen geloven, maar simpelweg omdat het elektromagnetisme van het matrix veld zelf afzwakt door deze werking van “buitenaf” in onze Melkweg.


De “nieuwe” mens welke een perfecte samenvloeiing dient te worden met het menselijke biologische lichaam en een technologisch kwantum aangestuurd brein, welke de “nieuwe hersenen” moeten inluiden, zal in staat zijn om binnen in dit afnemende matrix veld een eigen creatie te vormen van individuele nano technologische energievelden, welke elkaar herkennen en kunnen opzoeken.


Wat betekent dit?

Dat de zelf assemblerende delen welke nu in het bloed van velen zich bevinden niet alleen een eigen opbouw van nano delen in werking zetten, maar tevens in staat zijn om andere nano delen op te zoeken in andere mensen en die met hun eigen energieveld te verbinden.

En wat dat betekent?

Dat er een “nieuwe” véél geavanceerdere matrix van elektromagnetisme van BINNENUIT IEDER MENS wordt opgebouwd met behulp van deze zelf assemblerende delen!


Ruim anderhalf jaar geleden is er in een LICHTKIND YouTube filmpje kort uitgelegd dat dit te gebeuren stond.

YouTube filmpje LICHTKIND #44 : TECHNOLOGISCHE INFILTRATIE VAN BUITENAARDSE OORSPRONG.


Niemand kon het echt geloven, weinigen wouden het echt zien.

De wereld draait door in alle gekte, evenals de vaccinatiedrift.

Met steeds andere informatie worden zowel wakkere als reguliere media kanalen bezig gehouden en tollend rondgedraaid.

Terwijl de echte bedreiging niet buitenshuis is of in een ander land of werelddeel.

Nee de echte invasieve indringing van buitenaardse bewustzijnsvormen vinden middels deze zelf assemblerende nano deeltjes plaats, welke gebruik maken van het biologische mechanisme van het menselijke lichaam zelf.


Afgestemd op de “kwantumenergie” binnen de matrix welke wordt beheerd door het Kwantumbrein zelf.


Niemand gelooft echt in sprookjes, hoe graag we het ook zouden willen, maar deze nachtmerrie is ondertussen levensecht.

Zij die het zien en zij die het daadwerkelijk weten, worden niet gehoord of in de ban gedaan. Het is voorzegd en het is zoals het is.


Is er nog wat van het vege lijf te redden behalve dat het dagelijkse leven inmiddels voor de gemiddelde aardbewoner bijna onmogelijk wordt gemaakt?

Misschien is het een zienersblik, een visionair of een buitengewoon helder weten, maar de GODDELIJKE WETTEN zijn bovennatuurlijk groot.

Want zou GOD niet bij machte zijn de aardse wetten en biologie te wijzigen, ons bovennatuurlijk te voeden en een muur van bescherming om ons heen te plaatsen?


Zodra de mensheid beseft dat zijn bewustzijn IN zijn schedel gevangen is genomen binnen een eigen elektromagnetisch veld, zouden ze meer alles voor mogelijk houden wat zich buiten hun zicht en zintuiglijke waarneming daadwerkelijk afspeelt en minder een speelbal zijn voor het duister zelf.


Lieve koekjes worden er helaas niet meer gebakken.

De mensheid heeft in toenemende mate te maken met de rauwe waarheid zelf.

Stap voor stap wordt het aardse ras meegezogen en terug op zijn tijdlijn gezet, dieper de matrix in.


Mens word wakker nu het nog kan en open jezelf voor alles wat je niet voor mogelijk houdt.

Zuiver je hart en je geweten en bereid je innerlijk voor, want de grootste EINDSTRIJD moet nog komen, ongeacht of je dit wel of niet horen wilt.

Het is wat het is.

Het gaat zoals het gaat.

Maar GODS wetten zijn bovennatuurlijk en buitengewoon liefdevol. Want…

Iedereen wordt (echt) geroepen.

Maar slechts enkelen geven gehoor…


Helma Broekman©


Wil je mijn werk ondersteunen?

Dat kan middels

LICHTKIND

NL91 INGB 0398 6145 47

o.v.v. Donatie.


Dank je wel.


NB: NIEUWE DAGERAAD BOEK III vertelt het hele verhaal omtrent het spel wat de mensheid werkelijk wordt aangedaan.

Verschijnt binnenkort. (Script zo goed als klaar)


Hieronder een website (voor zolang die nog online mag blijven) ter verduidelijking.


Het geeft een onveilige melding weer, maar die kunnen we negeren😊

Als je dat durft.


Houd vol, houd vast. De mensheid is er nog niet. Maar we worden geleid.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page