top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLichtkind

Zonsverduistering 25 oktober 2022

Over minder dan een uur vindt er een zonsverduistering plaats.

Vandaag 25 oktober zal vanuit het Noordpoolgebied, Europa en delen van Azie gezien de maan voorlangs de zon bewegen, wat een zonsverduistering oplevert!


Het is wereldwijd een gedeeltelijke verduistering. De verduistering is maximaal om 12.05 uur, wanneer 22 procent van de zon bedekt zal zijn door de maan.


Dat op dit zelfde tijdstip wereldwijd een grote storing bij WhatsApp plaatsvindt kan haast geen toeval zijn.

Wat kan er mag er niet geappt en gedeeld worden, daar tegenwoordig de meeste communicatie middels WhatsApp plaatsvindt?

Op het moment dat ik een kort stukje schrijf momenteel, komt er een migraine aanval opzetten wat begint met visusstoornissen en bewegende “draadjes en lusjes” voor mijn oogleden.


De maan dient zich te versterken aan het zonlicht omdat zijn generator die hij als satelliet functie nodig heeft om de mensheid te controleren, te manipuleren en in een voortdurende “mind control” te houden, zich op moet laden.

In verbinding met de Saturnusringen en diens maan Enceladus dient de matrixbelijning van ons zonnestelstel verstevigd te worden, daar anders teveel aardbewoners kosmologisch ontwaken.


Kijk niet teveel omhoog in de lucht de komende uren en al helemaal niet richting de zon!

Sterk gemanipuleerde stralingen worden de komende uren met een kracht ons luchtruim ingezonden, wat bij de nodige mensen hoofdpijn, visusstoornissen of lamlendig gevoel veroorzaakt.


Blijf dicht bij jezelf en in verbinding met je innerlijke warmte en liefdesgraad.


Het is mogelijk dat na de zonsverduistering zomaar een soort regenbooglicht tevoorschijn komt, dit hoeft niet maar is mogelijk omdat er vele experimenten met het zonnespectrum licht uitgevoerd worden vandaag, waardoor de kunstmatige elektro magnetische stralingen ons luchtruim kunnen bereiken.

Artikeltje klaar. Mijn visusstoornissen zijn weg. (toch geen migraine)


NB. niets uit dit artikel mag zonder toestemming van de auteur gedeeld worden!


Helma Broekman©

LICHTKIND


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page